!!![A6 All] GRUPOWY CHIPTUNING NA PODKARPACIU - KTO CHęTNY
!!![A6 All] GRUPOWY CHIPTUNING NA PODKARPACIU - KTO CHęTNY
Zbieram chętnych na grupowy chip tuning na Podkarpaciu.
http://ecutech.pl/
Jako jedyni na Podkarpaciu zrobią to PROFESJONALNIE.
Rozmawiałem z właścicielem tej firmy i możemy zrobić zbiorowe chipowanie, będzie sporo taniej. Więc jeśli jest ktoś chętny, to niech się wpisze w tym temacie lub da mi znać na priva
lub
bezpośrednio niech się kontaktuje z właścicielem i poda hasło:A6klub oraz mojego nika, czyli: Szuder
Terminy do ustalenia indywidualnie.
http://ecutech.pl/
Jako jedyni na Podkarpaciu zrobią to PROFESJONALNIE.
Rozmawiałem z właścicielem tej firmy i możemy zrobić zbiorowe chipowanie, będzie sporo taniej. Więc jeśli jest ktoś chętny, to niech się wpisze w tym temacie lub da mi znać na priva
lub
bezpośrednio niech się kontaktuje z właścicielem i poda hasło:A6klub oraz mojego nika, czyli: Szuder
Terminy do ustalenia indywidualnie.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2011, 23:09 przez Szuder, łącznie zmieniany 2 razy.
- Houseman79
- Forum Audi A6 / A7
Szuder, trzeba było z miesiąc temu wpaść na ten pomysł, bo już jestem po zabiegu 
Zdecydowałem się jednak na tradycyjną hamownię 4x4. Na początku byłem zdecydowany na hamowanie auta na tej "hamowni" zakładanej na koło i na chipowanie auta w Rzeszowie, ale jak na moje pytanie w firmie tuningowej: "A co jak mi rozwalicie auto podczas hamowania na mieście?" koleś odpowiedział: "No... ale chyba ma Pan auto ubezpieczone!", to serdecznie podziękowałem i pojechałem do stolicy...

Zdecydowałem się jednak na tradycyjną hamownię 4x4. Na początku byłem zdecydowany na hamowanie auta na tej "hamowni" zakładanej na koło i na chipowanie auta w Rzeszowie, ale jak na moje pytanie w firmie tuningowej: "A co jak mi rozwalicie auto podczas hamowania na mieście?" koleś odpowiedział: "No... ale chyba ma Pan auto ubezpieczone!", to serdecznie podziękowałem i pojechałem do stolicy...
Wojtek, można powiedzieć, że jestem w trakcie... Tzn, że ori program z mojego auta został zgrany i na jego podstawie "pisze się" nowy. Potem będziemy robić logi dynamiczne i robić korekty poszczególnych map:), tak żeby wszystko chodziło jak należy...
O postępach będę informował na bieżąco...
A co do ceny, musisz kontaktować się z właścicielem (powołaj się na mnie) na pewno zaproponuję Ci korzystną ofertę.
Wszystkie info znajdziesz tutaj: http://ecutech.pl/

O postępach będę informował na bieżąco...
A co do ceny, musisz kontaktować się z właścicielem (powołaj się na mnie) na pewno zaproponuję Ci korzystną ofertę.
Wszystkie info znajdziesz tutaj: http://ecutech.pl/
-
- Forum Audi A6 / A7
- fajerblade
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2010
- Moje auto: Allroad C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI CAJA 290KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
at2000
Ja robilem wlasnie w Rzeszowie i nic na szczescie nie rozwalili a autko smiga jak szalonemarpis pisze:Szuder, trzeba było z miesiąc temu wpaść na ten pomysł, bo już jestem po zabiegu
Polecam Grześka z Jasła, www.gregor10.pl
Zrobił już mi 3 auta :
octavia I 1.9 Tdi 90 KM - strojenie na 110 KM
passat b7 1.6 Tdi 105 - ściąganie blokady anty tuningowej + strojenie 135 KM
audi a6 c5 2.5 Tdi 180 - usuwanie limiterów + strojenie 200 KM
Gość robi wszystko konkretnie, posiada profesjonalną hamownie, indywidualnie stroi każde auto, biorąc pod uwagę stan silnika i wszystkie parametry i robi wszystko bezpiecznie.
Jeśli silnik się nie nadaje do podwyższenia mocy lub ktoś chciałby podnieść za dużo to nie zrobi !
Modyfikacje mechaniczne również wykonuje, polecam poczytać i śledzić posty na stronie " www.gregor10.pl
Zrobił już mi 3 auta :
Gość robi wszystko konkretnie, posiada profesjonalną hamownie, indywidualnie stroi każde auto, biorąc pod uwagę stan silnika i wszystkie parametry i robi wszystko bezpiecznie.
Jeśli silnik się nie nadaje do podwyższenia mocy lub ktoś chciałby podnieść za dużo to nie zrobi !
Modyfikacje mechaniczne również wykonuje, polecam poczytać i śledzić posty na stronie " www.gregor10.pl
- Krix0
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 1999
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Fajnie tylko to hamownia "duch"skoda00 pisze:Polecam Grześka z Jasła, www.gregor10.pl
Zrobił już mi 3 auta :
Z tego co wiem od kolegów to jakieś dziwne gość robi to nie wiadomo gdzie, dzwoniłem by sprawdzić i umówić się. Powiedziano mi że muszę zostawić auto odpalam że poczekam bo to trwa 2 godz (chodziło mi o samą chamownie) odp że tak nie ma szans.
Jeśli nikt nie widzi w tym nic dziwnego że autko trzeba zostawić i odjechać na 2 godziny powodzenia.