Hej
Niby temat przerabiany jednakże u mnie coś dziwnego się dzieje. Odkurzalem dziś auto i za fotelem pasażera w avancie mam kałużę wody czystej nie pachnącej kur@@wody! Przód suchutki. Koledzy koleżanki pomocy.
Może to być związane z ostatnio deszczową pogodą? Tak to kojarzę ale pewny nie jestem. Drzwi mam szczelne i uszczelka nie przylega. Skąd to gówno się bierze pojęcia nie mam. Jeżeli ma to związek z pogodą to czy w podłodze ew w progu są jakieś zaślepki których może mi brakować??
Dziękuję za sugestie
Big problem.....powódź w aucie
update....
Sprawdziłem odpływy na podszybiu i są suchutkie, jak włączę klimatyzację to woda przestaje napływać i woda z klimy swobodnie kapie na ziemie pod samochód. Sprawdziłem szybę, uszczelki sprysk tylnej szyby i wszystko jest ok. Obejrzałem samochód od spodu i nie widzę żadnego miejsca odpowiedzialnego za ewentualny pobór deszczówki z drogi. Zauważyłem również taką sprawę, że jak WŁĄCZĘ klimatyzację to już nic nie cieknie. Dopiero jak klima jest WYŁĄCZONA to po pewnym czasie pojawia się woda......
[ Dodano: 2016-05-30, 07:20 ]
problem rozwiązany....pęknięta rurka od klimy
Sprawdziłem odpływy na podszybiu i są suchutkie, jak włączę klimatyzację to woda przestaje napływać i woda z klimy swobodnie kapie na ziemie pod samochód. Sprawdziłem szybę, uszczelki sprysk tylnej szyby i wszystko jest ok. Obejrzałem samochód od spodu i nie widzę żadnego miejsca odpowiedzialnego za ewentualny pobór deszczówki z drogi. Zauważyłem również taką sprawę, że jak WŁĄCZĘ klimatyzację to już nic nie cieknie. Dopiero jak klima jest WYŁĄCZONA to po pewnym czasie pojawia się woda......
[ Dodano: 2016-05-30, 07:20 ]
problem rozwiązany....pęknięta rurka od klimy