Kontrolka saplonej zarowki
-
- Forum Audi A6 / A7
Bylem u mechanika i sprawdzal mi omomierzem bo nie mam czegos takiego i napiecie bylo takie samo po obu stronach. Przekaznik tez sprawny bo przekladalem go z innego samochodu w ktorym wszystkko bylo dobrze. Zarowki byly kupione 2 na raz z tego samego pudelka wyciagane ceny ich nie pamietam ale drogo nie bylo.
Hak mam i grzebalem we wtyczce czyscilem az postanowilem isc za kabelkami do swiatel i odpialem je wgl id swiatel wiec raczej nic nie powinno to robic
Hak mam i grzebalem we wtyczce czyscilem az postanowilem isc za kabelkami do swiatel i odpialem je wgl id swiatel wiec raczej nic nie powinno to robic
-
- Forum Audi A6 / A7
modulu haka raczej nie mam bo to nie ortginlny hak, od gniazda ida kable bezposrednio do lampy, sa tam wsowki i do tego jest wszystko podpiete. Teraz juz nie jest podpiete bo podpinane wszystko jest.
[ Dodano: 2016-05-12, 16:45 ]
Witam, bylem dzis u mechanika i wygrzebal on z kompa blad w zakladce skrzyni, dokladnej tresci tego nie pamietam ale bylo ze blad hamulca. co tam moze byc z hamulcem zwiaze ?
[ Dodano: 2016-05-12, 16:45 ]
Witam, bylem dzis u mechanika i wygrzebal on z kompa blad w zakladce skrzyni, dokladnej tresci tego nie pamietam ale bylo ze blad hamulca. co tam moze byc z hamulcem zwiaze ?
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7