Witam.
Mam następujący problem, mam pamięć foteli przednich strona kierowcy i strona pasażera przyciski podświetlają się lecz nic więcej nie działa. Sterowniki foteli by Padły? Błędów na kompie brak a fotele ręcznie wszystkie funkcje działają.
S6 c5 Pamięc Foteli przednich
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
trochę odkopie temat, ale lepsze to niż zakładanie nowego z identycznym problemem,
mam identyczny problem jak założyciel tematu pamięć foteli nie działa - wszystkie regulacje fotela + pompowane lędźwie działaja, przyciski są podświetlone , lusterko zjeżdża na dół po wbiciu wstecznego (podobno to powiązane z pamięcią foteli), brak błędów odnośnie foteli czy modułu pamięci
grzechu 031, - jak w blokach pomiarowych zobaczyć czy wszystkie przyciski działają
?, co jeszcze można zdiagnozować odnośnie tej pamieci???
mam identyczny problem jak założyciel tematu pamięć foteli nie działa - wszystkie regulacje fotela + pompowane lędźwie działaja, przyciski są podświetlone , lusterko zjeżdża na dół po wbiciu wstecznego (podobno to powiązane z pamięcią foteli), brak błędów odnośnie foteli czy modułu pamięci
grzechu 031, - jak w blokach pomiarowych zobaczyć czy wszystkie przyciski działają