Witam.
Mam następujący problem, mam pamięć foteli przednich strona kierowcy i strona pasażera przyciski podświetlają się lecz nic więcej nie działa. Sterowniki foteli by Padły? Błędów na kompie brak a fotele ręcznie wszystkie funkcje działają.

S6 c5 Pamięc Foteli przednich
- 

grzechu 031
- Forum Audi A6 / A7 
- 

czorny125p
- Forum Audi A6 / A7 
trochę odkopie temat, ale lepsze to niż zakładanie nowego z identycznym problemem,
mam identyczny problem jak założyciel tematu pamięć foteli nie działa - wszystkie regulacje fotela + pompowane lędźwie działaja, przyciski są podświetlone , lusterko zjeżdża na dół po wbiciu wstecznego (podobno to powiązane z pamięcią foteli), brak błędów odnośnie foteli czy modułu pamięci
grzechu 031, - jak w blokach pomiarowych zobaczyć czy wszystkie przyciski działają ?, co jeszcze można zdiagnozować odnośnie tej pamieci???
?, co jeszcze można zdiagnozować odnośnie tej pamieci???

mam identyczny problem jak założyciel tematu pamięć foteli nie działa - wszystkie regulacje fotela + pompowane lędźwie działaja, przyciski są podświetlone , lusterko zjeżdża na dół po wbiciu wstecznego (podobno to powiązane z pamięcią foteli), brak błędów odnośnie foteli czy modułu pamięci
grzechu 031, - jak w blokach pomiarowych zobaczyć czy wszystkie przyciski działają