[A6 C6] (FOTOSTORY) Montaż modułu bluetooth MMI 2G
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
http://www.sklep.hadron.pl/product-pl-3 ... -AUDI.html
co myślicie o tym
nie znam się A6 kupiełm bez tego więc chcę to zamontować. Proszę o radę bo nic innego w (kompletnym zestawie nie znalazłem)
Dzięki
co myślicie o tym

nie znam się A6 kupiełm bez tego więc chcę to zamontować. Proszę o radę bo nic innego w (kompletnym zestawie nie znalazłem)
Dzięki
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
zmartwię Cię trochę, jeśli już chcesz coś innego niż oryginał to raczej to:
http://www.sklep.hadron.pl/product-pl-3 ... MI-2G.html
http://www.sklep.hadron.pl/product-pl-3 ... MI-2G.html
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
-
- Forum Audi A6 / A7
Przepraszam za zwłokę troszkę mnie nie było jakieś bydle zarysowało mi tylne lewe drzwi, błotnik oraz felgę i uciekło z parkingu ... miałem chęć popełnić czyn zabroniony ... ale już temat ogarnięty wracam do moda
ja kupiłem tu SKLEP KLIK teraz tylko albo aż polowanie na moduł + mikrofon
ja kupiłem tu SKLEP KLIK teraz tylko albo aż polowanie na moduł + mikrofon
-
- Forum Audi A6 / A7
dorwałem części dziś poszedłem podłączyć pierw na krotko wszystko mam ami wiec do bt zaś rozgałęziacz jest dodatkowy do bt podłączyłem wszystko i odpalam mmi a tu logo audi i wyłączyło się mmi dodam że przed podłączeniem wszystkiego odpiąłem klemę to skoro tak nie ruszyło odpiołem ami i na kablach od ami kolejny raz włączam mmi i też to samo o co chodzi trzeba coś pierw zaprogramować czy jak ? mam bt z literka K
Witam,Songoaudis pisze:dorwałem części dziś poszedłem podłączyć pierw na krotko wszystko mam ami wiec do bt zaś rozgałęziacz jest dodatkowy do bt podłączyłem wszystko i odpalam mmi a tu logo audi i wyłączyło się mmi dodam że przed podłączeniem wszystkiego odpiąłem klemę to skoro tak nie ruszyło odpiołem ami i na kablach od ami kolejny raz włączam mmi i też to samo o co chodzi trzeba coś pierw zaprogramować czy jak ? mam bt z literka K
a optyke rozgaleziles? z objawow wynika, ze nie masz zamknietego obwodu optycznego.
Pozrawiam
Jocker01
-
- Forum Audi A6 / A7
rozgałęziłem optykę ale nawet na 2 rozgałęzieniach nie włącza się ani nawet jak wyjąłem ami i wpiąłem pod te kable co ami siedziało nie ruszyło
Jade ulicom opony asfalt drom pingwiny jak zobacza audi na zawał umra hej Julian Julian on twardy jest jak głaz jedziemy Panie ciut za wolno trzeba wcisnąć gaz 

-
- Forum Audi A6 / A7