[a6 C5 2,8] automatyczne otwieranie bagaznika
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Aeternus
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
W c6 jest patent z siłownikami ori i czerwonymi sprężynami STEIN ale za chiny nie pamiętam jaki to był rozmiarmarach8

xoslox, są za słabe jak na nasze klapy te siłowniki. Z a6 C6 są w miarę silne i mają dobrą konstrukcję ale... Za nisko wisi klapa
 Tak więc nie jest tak kolorowo niestety.
 Tak więc nie jest tak kolorowo niestety.szalony, niestety sie wszystko opóźnia bo gałgany policzyli wszystko na zbyt długi siłownik i obudowa uniemożliwi zamknięcie klapy... Tyle dobrego, że udało się wyłapać to za wczasu bo byłby kibel. Teraz jest problem by uzyskać odpowiednią moc w połączeniu z hamulcem końcowym i wolną przestrzenią na siłowniku na sprężynę ( bez niej nie będzie szans na sprawne działanie tego patentu nawet w zimę. W ciepłe dni sam siłownik da rade unieść klapę. )
Tak więc proszę o cierpliwość. Wchodzą w grę pieniądze od wielu osób więc nie chce odwalić lipy

- Aeternus
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.7TDI BPP 180KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Temat zwolnił bo Państwo od siłowników troche w kule lecą... Trzeba się o wszystko prosić. Nawet wizja zrobienia około 100 kompletów ich nie przekonuje do odrobiny kreatywności dlatego nadal szukam alternatywy, która istnieje w innych autach. Masakra po prostu. Dodatkowo firma od sprężyn sie nie odzywa i szukam z DE bezpośredniego dostawcy STEIN

wazne zeby był działający bajer
  wazne zeby był działający bajer