Witam wszystkich kupiłem A6 już 3lata temu nie było okazji pochwalic się. Posiadałem mercedesa c sportcoupe rodzina sie powiększyła o Julie więc szukałem wiekszego auta. Padło na A6 C6 w kombi życie jednak pokazało inaczej. Jest sedan samochód z roku 2005 przyjechał z Włoch kupiony w 2013 za kwote 27,300zł cena adekwatna do stanu na zewnątrz poobijany malowany padnięte sprzęgło. Widziałem i brałem na własną odpowiedzialność 215tys km niby org przynajmniej tak twierdzili w salonie audi Autorud Rzeszów. Po 3 latach jazdy jestem zadowolony pare rzeczy denerwuje mnie bardzo ale nie chce sobie dziś humoru psuć jedno wiem jak wstaje rano i widzę że pada śnieg to od razu mi sie micha śmieje. Ok wrzucam kilka zdjęć dodam że zmieniłem lampy na ledy oraz okleiłem tunel oraz listwy w boczkach folią.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Ładna sztuka , fajna felga Przynajmniej masz podgrzewane fotele pewnie auto z północnych Włoch to się przydało. Całkiem fajnie wygląda ten tunel w carbonie. Bezawaryjnosci życzę , pozdrawiam
Dzięki :shock: jedyna wada to zawieszenie s line twarde jak szlak na te drogi nie bardzo żona lubi bardzo krawężniki zderzak nie wygląda dobrze może wymienię na po lifcie zobaczymy.