[A6 C6 Avant] Wycieraczki
-
Kamil Baran
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Kamil
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
[A6 C6 Avant] Wycieraczki
Witam mam pytanie czy ktoś używał wycieraczek takich wycieraczek jak ALCA Super Flat lub ALCA HEYNER All Seasons do tego są adaptery A-6 i wydaje się pasować jako całość. Wydaje się to być jaką alternatywą dla wycieraczek valeo czy boscha za ponad 100zł.
Kolejne moje pytanie już troszkę mniej na temat czy ktoś użytkuje żarniki PHILIPS D2S X-TREME VISION i mógłby je porównać ze standardowymi? (tak wiem, o problemie lamp w tych modelach) pytam bo odbłyśniki mam po regeneracji a chcę jeszcze lepsze światełka:)
Kolejne moje pytanie już troszkę mniej na temat czy ktoś użytkuje żarniki PHILIPS D2S X-TREME VISION i mógłby je porównać ze standardowymi? (tak wiem, o problemie lamp w tych modelach) pytam bo odbłyśniki mam po regeneracji a chcę jeszcze lepsze światełka:)
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
-
remont5
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.6 326KM
- Skrzynia: DSG
a Auchan jak trafisz, to kupisz same gumki grafitowe za 4,99
rozbierasz wycieraczke, wymieniasz same gumki i wycierają rewelacyjnie!
rozbierasz wycieraczke, wymieniasz same gumki i wycierają rewelacyjnie!
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7

- Frugo1
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Damian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
Ja zainwestowałem w boscha aero twin* ale albo kupiłem jakieś lipne albo co. Przez pierwszy miesiąc walczyłem bo cały czas podskakiwały na szybie, ścierałem szybę rozpuszczalnikiem bo może tłusta, potem jakieś środki ala niewidzialna wycieraczka aż w końcu po miesiącu się dotarły lecz jak padało mało deszczu stawiały straszny opór i głośno pracowały... więcej na pewno nie kupie
na próbę do drugiego auta kupiłem w Tesco na promocji jakieś po 13 zł ( teraz chyba są po 20 ) marki chyba top speed czy coś takiego, na pewno speed w nazwie w czerwonym opakowaniu, i są zarąbiste, pół roku i dalej ładnie ścierają, lepsze jak bosch za 45zł/szt.
*Wszystkie wycieraczki jakie miałem to te bez przegubowe.
*Wszystkie wycieraczki jakie miałem to te bez przegubowe.
- PiterekQuattro
- Forum Audi A6 / A7

Powiem szczerze ze tez chcialem kupic boscha AT ale ostatnio bylem w kaufie i przypadkiem spojrzalem na jakies wycieraczki przecena z 9 cos na 4.99 i mowie a wezme zobacze dwie firma jakas grand prix wycieraczki banany i powiem szczerze ze jezdze na nich juz drugi tydz i przy 160 nawet nie skacza i zbieraja naprawde bardzo dobrze az sam jestem zdziwiony :D zobacze ile pochulaja ale juz nastepne beda napewno bosch aero twin :P