. Auto jest ze mną dopiero koło 4 miesięcy, długo walczyłem z nią lecz w końcu jest wszystko poprawnie. Nie będę opisywać co ma i czego nie ma bo to widać. Z planów to pierwszą rzeczą jest koło które będę musiał zapodać na wiosnę, myślę o 18" może coś w rodzaj patelni z A8, ale to może
. Auto jest ze mną dopiero koło 4 miesięcy, długo walczyłem z nią lecz w końcu jest wszystko poprawnie. Nie będę opisywać co ma i czego nie ma bo to widać. Z planów to pierwszą rzeczą jest koło które będę musiał zapodać na wiosnę, myślę o 18" może coś w rodzaj patelni z A8, ale to może  . Miałem zakładać LPG ale wczoraj mnie przekonała że jej nie chce, spalanie mi wyszło głownie miasto 10L, czyli takie akceptuje. W auto włożyłem dużo kasy i serca żeby chodziło jak należy.
. Miałem zakładać LPG ale wczoraj mnie przekonała że jej nie chce, spalanie mi wyszło głownie miasto 10L, czyli takie akceptuje. W auto włożyłem dużo kasy i serca żeby chodziło jak należy.Napiszę co zrobiłem do tej pory
wymiana olejów filtrów, rozrząd, wymiana uszczelek na pokrywach zaworów, odme, wyciąłem katy (jeden brzęczał-dlatego), wymieniłem napinacze na głowicy 2 sztuki, łańcuszki oczywiście też (później się okazało że jednak majster nie miał racji co do ich wymiany), wyczyściłem przepustnice, wymieniłem przepływkę, czujnik wału, zakupiłem na te okropne felgi nowe zimówki VREDENSTEIN-y, wymieniłem mechanizm szyby prawy ( w pierwszy dzień użytkowania urawła się linka
 ), wymieniłem dekory w okół klamek bo były już lekko nadgryźone, wymieniłem tylne lampy na LEDowe (tak wiem IN-PRO są ładniejsze).
 ), wymieniłem dekory w okół klamek bo były już lekko nadgryźone, wymieniłem tylne lampy na LEDowe (tak wiem IN-PRO są ładniejsze). Może teraz ją pokaże. Pozdrawiam

fajnie że przód lift
 fajnie że przód lift  

No i niekoniecznie lampy in-pro są ładniejsze.
 No i niekoniecznie lampy in-pro są ładniejsze.