Co do tych sprężyn pytalem w innym temacie, dostałem nr fabryczne i nigdzie nie mogłem znaleźć tylko serwis z chora cena...
S6 Avant
-
Gość.
- Krzysiek93ZS
- Forum Audi A6 / A7

dokladnie tarcze mialem juz blisko min a klocki ostatnie tchnienie dlatego stwierdzilem ze pakowanie nowej serii to bezsens...
Aktualnie mam calosc A8 D3
przod 360 tyl 310
zrobilem niecalem 100km a juz czuc spora roznice
czekam az sie dotra, zmienie plyn na TRW 5.1 odpowietrze i przetestuje po mesku :D
Aktualnie mam calosc A8 D3
przod 360 tyl 310
zrobilem niecalem 100km a juz czuc spora roznice
-
Gość.
Miałem to samo, niestety zamiennik podziałał 2 miesiące, więc naprawiłem stary (wyczyszczone mikrostyki i poprawione punkty lutownicze na całej płytce) i działa pięknie.
Co ciekawe ten zewnętrzny mikrostyk, do którego idą dwa kabelki, w moim zamienniku nie był zabezpieczony w żaden sposób przed działaniem wody (brak gumowego kapturka na przycisku), więc nie mógł za długo działać.
o siema kostek 
tez zostawikem stary i mam zamiar go naprawic bo wiele nie oczekuje od zamiennika mimo rocznej pisemnej gwarancji, zobaczymy
[ Dodano: 2015-12-10, 20:07 ]
Zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje hehe
zarowki philipsa wpadly tez w przednie kierunkowskazy
na podszybie uniwersalna antenka GPS, wkoncu dziala nawigacja [:)]
wpadla tez cyfrowa zmieniarka Dension z bluetooth [:)] glosnomowiacy zestaw, odbieranie i konczenie rozmow z pozycji radia, odtwarzanie muzy z tel poprzez blu i z usb
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
tez zostawikem stary i mam zamiar go naprawic bo wiele nie oczekuje od zamiennika mimo rocznej pisemnej gwarancji, zobaczymy
[ Dodano: 2015-12-10, 20:07 ]
Zeby nie bylo ze nic sie nie dzieje hehe
zarowki philipsa wpadly tez w przednie kierunkowskazy
na podszybie uniwersalna antenka GPS, wkoncu dziala nawigacja [:)]
wpadla tez cyfrowa zmieniarka Dension z bluetooth [:)] glosnomowiacy zestaw, odbieranie i konczenie rozmow z pozycji radia, odtwarzanie muzy z tel poprzez blu i z usb