co teraz zrobić mieszkam koło kostrzyna nad odra może jest ktoś co by mi to ogarną mogę podjechać na pewno się odwdziecze
pilnie potrzebuje pomocy mmi zblokowane
-
- Forum Audi A6 / A7
pilnie potrzebuje pomocy mmi zblokowane
witam po zakupie auta bawiłem się menu i wyskoczyło mi takie coś
![Obrazek]()
co teraz zrobić mieszkam koło kostrzyna nad odra może jest ktoś co by mi to ogarną mogę podjechać na pewno się odwdziecze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Próbowałem wiele razy nagrywać płytki z różnych źródeł ściągać softa. Kupiłem z allegro płytę do softa za ok 60zl i dalej ten sam problem. Gościu co mi sprzedał proponuje żeby wypial sterownik ze schowka i mu wysłał a on odesle mi nowy chce za to 350 zł. Nie ma tańszych rozwiązań z tym? Juz nie mam siły na to. W salonie jak im o tym mówię to nie czają, bo zawsze się jakiś odzywa kierownik serwisu a nie elektromechanik...
Koozly1, Nagraj na Verbatim CD. Pliki mają być luzem i nagrane najlepiej jakimś normalnym programem typu nero albo nawet i windowsowskim. Płyta ma być w pierwszej "szufladzie" włożona a reszta ma być pusta (bez żadnych płyt)
PS: wyczytałem na innych forach, że najlepiej spisują się programy UltraISO lub PowierISO
PS: wyczytałem na innych forach, że najlepiej spisują się programy UltraISO lub PowierISO