Bawiłeś się bez pojęcia zielonym menu o czym tu każdy bardzo przestrzega...
Musisz użyć płyty CD1 do aktualizacji systemu mmi, wcześniej podłączając auto pod prostownik.
Cały proces aktualizacji jest opisany na forum.
kamil666 pisze:Bawiłeś się bez pojęcia zielonym menu o czym tu każdy bardzo przestrzega...
Musisz użyć płyty CD1 do aktualizacji systemu mmi, wcześniej podłączając auto pod prostownik.
Cały proces aktualizacji jest opisany na forum.
Próbowałem wiele razy nagrywać płytki z różnych źródeł ściągać softa. Kupiłem z allegro płytę do softa za ok 60zl i dalej ten sam problem. Gościu co mi sprzedał proponuje żeby wypial sterownik ze schowka i mu wysłał a on odesle mi nowy chce za to 350 zł. Nie ma tańszych rozwiązań z tym? Juz nie mam siły na to. W salonie jak im o tym mówię to nie czają, bo zawsze się jakiś odzywa kierownik serwisu a nie elektromechanik...
Koozly1, Nagraj na Verbatim CD. Pliki mają być luzem i nagrane najlepiej jakimś normalnym programem typu nero albo nawet i windowsowskim. Płyta ma być w pierwszej "szufladzie" włożona a reszta ma być pusta (bez żadnych płyt)
PS: wyczytałem na innych forach, że najlepiej spisują się programy UltraISO lub PowierISO