Audi A6 C6 2.4 Czarny Avant by Lukash101
- Lukash101
- Forum Audi A6 / A7
Kilka dnia tego w aucie zostały przyciemnione wszystkei szyby (oprócz przedniej dla jasności) sry za jakoś fotki robione kalkulatorem:P
Auto przygotowuje do dłuższej trasy i jest po wymianie wszystkich płynów filtrów, gum stabilizatora, łączników stabilizatora na dniach wpadają 16 calowe alufelgi z oponami zimowymi:)
[ Dodano: 2015-11-01, 18:31 ]
Witam, wpadł mały dodatek do Awdi: moduły led (podświetlanie tablicy) Pzdr
![Obrazek]()
Auto przygotowuje do dłuższej trasy i jest po wymianie wszystkich płynów filtrów, gum stabilizatora, łączników stabilizatora na dniach wpadają 16 calowe alufelgi z oponami zimowymi:)
[ Dodano: 2015-11-01, 18:31 ]
Witam, wpadł mały dodatek do Awdi: moduły led (podświetlanie tablicy) Pzdr
- Lukash101
- Forum Audi A6 / A7
Pisałem już o tym :P ale dla przypomnienia wklejam :P
,,Nie jest to pierwsze moje auto z takim zawieszeniem wiec jak dla mnie jest ok, stosunek ceny do wykonania jest zachowany, jeśli jeszcze raz miałbym wybierać to też by padło na FK
Wiadomo KW to nie jest więc niewiadomo czego nie ma co oczekiwać.
Koledzy twierdzą że jest miękko
''
,,Nie jest to pierwsze moje auto z takim zawieszeniem wiec jak dla mnie jest ok, stosunek ceny do wykonania jest zachowany, jeśli jeszcze raz miałbym wybierać to też by padło na FK

Koledzy twierdzą że jest miękko

- Lukash101
- Forum Audi A6 / A7
Też coś w okolocach 20-25 tyś robie rocznie, poprzednie moje auto robilo prawie 40:P mam nadzieje że nie będe musiał wymianiać zbyt wcześnie. Na początku wydawał się dość twardy ale z biegiem km chyba się ułożył i jest ok:P
Mam tylko to zdjecie, ale na maksa nie opusciłem bo bym z garażu nie wyjechał, na tym zdjęciu zostało jakieś 3 cm jeszcze gwintu :D:D
![Obrazek]()
Mam tylko to zdjecie, ale na maksa nie opusciłem bo bym z garażu nie wyjechał, na tym zdjęciu zostało jakieś 3 cm jeszcze gwintu :D:D