[ A6 C5] Mocniejszy alternator
[ A6 C5] Mocniejszy alternator
Witam Klubowiczów , moje pytanko czy ktos wymieniał seryjny alternator na jakis inny mocniejszy konkretnie potrzebuje taki w przedziale 180- 200 A . i nie zbyt wiem jaki kupic z jakiego auta bedzie pasował, Pozdrawiam i czekam na konkretne odpowiedzi 

- tokarka606
- Forum Audi A6 / A7
Bardzo dziwne ponieważ gram trochę w swiom aucie 2x Brax Matrix czyli 8 x 280 RMS i nie brak mi prądu przy oryginalnym ładowaniu a jeden BRAX potrafi wziąć 180 A ale to jest tylko hipoteza , w lecie przy włączonym AC mam minimalnie 13,5V ale mam założone POWER STATION XXL HELIXA + BRAX 1f.
Kolego jakie masz klemy wzmocnione czy oryginalne, czy kabel od alternatora do wiązki + masa są w dobrym stanie jaki kabel masz do wzmacniaczy musisz mieć minimum 33m2, oraz w jakim stanie jest sam alternator nie wierzę, że seryjny nie daję rady!!!!
No i sam aku jest bez znaczenia.
Załóż bezpieczni po 80 amper na każdy z pieców pewny jestem ze żaden się nie przepali.
Zabezpieczenia pieców o niczym nie mówią a naprawdę wiem comówie u mnie prąd to podstawa przy SQLu.
Szukaj problemu w zasilaniu w Aucie
Kolego jakie masz klemy wzmocnione czy oryginalne, czy kabel od alternatora do wiązki + masa są w dobrym stanie jaki kabel masz do wzmacniaczy musisz mieć minimum 33m2, oraz w jakim stanie jest sam alternator nie wierzę, że seryjny nie daję rady!!!!
No i sam aku jest bez znaczenia.
Załóż bezpieczni po 80 amper na każdy z pieców pewny jestem ze żaden się nie przepali.
Zabezpieczenia pieców o niczym nie mówią a naprawdę wiem comówie u mnie prąd to podstawa przy SQLu.
Szukaj problemu w zasilaniu w Aucie
BRAX TEAM
MISTRZ POLSKI 2011 SQL EASCA
MISTRZ EUROPY 2010 SQL EASCA
MISTRZ POLSKI 2011 SQL EASCA
MISTRZ EUROPY 2010 SQL EASCA