Z tym 70% w Proamie to jak dla mnie jedna wielka ściema marketingowa. Nie wiem jak jest w Twoim przypadku, ale jak ja liczyłem dla siebie OC w różnych kalkulatorach to przy moich 60% zniżek kilka towarzystw miało lepszą cenę niż Proama dająca 70%. Mi to wygląda na to że może i dają 70%, ale co z tego, jeśli stawka bazowa jest większa niż u konkurencji...grzesiu82 pisze:Proama 375 zł za cały rok (tylko OC) mam 60% zniżek więc Proama daje 70%.
Gdzie ubezpieczaliście swoje auta i za ile ?
ubezpieczenie
AXA OC plus Zielona Karta plus Mini Assistance 368 zł na rok.
zniżka za bezszkodowość: 60%
dodatkowa zniżka od AXA DIRECT: 13%
zniżka za kontynuację ubezpieczenia: 5%
zniżka za bezszkodowość: 60%
dodatkowa zniżka od AXA DIRECT: 13%
zniżka za kontynuację ubezpieczenia: 5%
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI 115KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
w compensie a raczej avivie to mi wyliczyli 2800zl jak sie pytalemsawik pisze:A ja to samo co Ty, czyli ful serwis na całą Europę - Compensa za 2100zł.DonVip pisze:A6 C6 3.0 TDI dosc wysoka opcja
AC + OC + NW kierowcy i pasazera + ASSISTANCE EROPA w najlepszym pakiecie + przebicie kola + wybita szyba
2500zl /rok w LINK 4![]()
taniej nie znalazlem![]()

Audi Back On Track 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
Sorrrryyyy nie Compensa tylko UNIQA. I tak jak pisałem FUL na wszystko na całą Europę.DonVip pisze:w compensie a raczej avivie to mi wyliczyli 2800zl jak sie pytalemsawik pisze:A ja to samo co Ty, czyli ful serwis na całą Europę - Compensa za 2100zł.DonVip pisze:A6 C6 3.0 TDI dosc wysoka opcja
AC + OC + NW kierowcy i pasazera + ASSISTANCE EROPA w najlepszym pakiecie + przebicie kola + wybita szyba
2500zl /rok w LINK 4![]()
taniej nie znalazlem![]()
ja mam jeszcze dodatkowo na szyby ubezpieczenie dodatkowe 60zl NW wyzsze o 150zl i wymiana kola jak sie przbije w calej unni 200zl chyba
Tak jak pisałeś: AC + OC + NW kierowcy i pasazera + ASSISTANCE EROPA w najlepszym pakiecie + przebicie kola + wybita szyba. I też tak jak i u Ciebie mam w tym na szyby ubezpieczenie dodatkowe, koła, od pożaru, podpalenia itd..... - na wszystko. Całość 2100zł.

no to ładniesawik pisze:Sorrrryyyy nie Compensa tylko UNIQA. I tak jak pisałem FUL na wszystko na całą Europę.DonVip pisze:w compensie a raczej avivie to mi wyliczyli 2800zl jak sie pytalemsawik pisze: A ja to samo co Ty, czyli ful serwis na całą Europę - Compensa za 2100zł.ja mam jeszcze dodatkowo na szyby ubezpieczenie dodatkowe 60zl NW wyzsze o 150zl i wymiana kola jak sie przbije w calej unni 200zl chyba
Tak jak pisałeś: AC + OC + NW kierowcy i pasazera + ASSISTANCE EROPA w najlepszym pakiecie + przebicie kola + wybita szyba. I też tak jak i u Ciebie mam w tym na szyby ubezpieczenie dodatkowe, koła, od pożaru, podpalenia itd..... - na wszystko. Całość 2100zł.

Audi Back On Track 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
masz racje w zupełności miasto itd. ma wpływ. Jeśli chodzi o wypłacalność to jestem o nich spokojny, jeszcze jak miałem starą Audi 80 (B3) to z AC wypłacili mi szkodę całkowitą. Samochód zostawili, który jeszcze został sprzedany.DonVip pisze:no to ładnieale jeszcze w gre wchodzi misto i stopien kradziezy
ale i tak zrobie sobie kalkulacje bo chyba nie robilem