[A6 C5] Szeroki Avant
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Rafał
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAGB 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Wczoraj w końcu wpadł gwint, podreguluje i cyknę jakąś fote. Recaro w tym sezonie już nie wypali, ale może w przyszłym
[ Dodano: 2015-10-06, 14:03 ]
mała aktualizacja...
oponki Nankang NS2 245/40
![Obrazek]()
gwint ap
![Obrazek]()
moduł DRL/CLH
![Obrazek]()
i tak to mniej więcej siadło z lotką a'la RS, grillem S i końcówkami wydechu - wiem wiem wieje kozą
![Obrazek]()

[ Dodano: 2015-10-06, 14:03 ]
mała aktualizacja...
oponki Nankang NS2 245/40
gwint ap
moduł DRL/CLH
i tak to mniej więcej siadło z lotką a'la RS, grillem S i końcówkami wydechu - wiem wiem wieje kozą

Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 21:54 przez Rafal_, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
gwint założony już jakiś czas, nie lubię betonu, a ten jest w miarę komfortowy - mi pasuje
Audi B3 1.8, Seat Toledo II 1.6, Audi A4 B5 2.6 V6 (sedan), Audi A6 C5 4.2 V8 (avant), Opel Astra G 1.7 (hatchback), Audi A6 C4 2.6 V6 (sedan), Audi A6 C5 1.9 (sedan), Mazda 5 2.0 CD, Renault Scenic II 1.5dci, Audi A4 B5 1.8 (sedan)
Bez urazy, to nic osobistego ale tych felg bym nie montował, moim zdaniem nie są ładne i nie pasują. Druga sprawa wywalił bym te końcówki wydechu... przyjrzyj się z boku jak to wygląda, wieje trochę chłodem. Jeśli chcesz grubo z tyłu to poczekaj chwilę, uzbieraj środki i zainwestuj w cały tłumik końcowy. Twoje poprzednie A4 o wiele bardziej mi się podobało 

-
- Forum Audi A6 / A7
na oponach jeżdżę od czerwca i moim zdaniem nie są najgorsze, wiadomo że są to budżetówki i nie ma od nich co wymagać jak od klasy premiumernieball pisze:Autko fajne, mody idą w dobrą stronę ale z oponami to Ciała dałeś zobaczysz jak popada co się będzie działo "a Ja lecę i lecę i lecę".

spoko, słowa krytyki biorę na klatęZerd pisze:Bez urazy, to nic osobistego ale tych felg bym nie montował, moim zdaniem nie są ładne i nie pasują. Druga sprawa wywalił bym te końcówki wydechu... przyjrzyj się z boku jak to wygląda, wieje trochę chłodem. Jeśli chcesz grubo z tyłu to poczekaj chwilę, uzbieraj środki i zainwestuj w cały tłumik końcowy. Twoje poprzednie A4 o wiele bardziej mi się podobało

-
- Forum Audi A6 / A7
podłączenie bajecznie prostemaro88 pisze:Dużo zachodu z podłączeniem DRL ?

- stały + (pod nogami przy przekaźnikach)
- masa (przy nogach kierowcy)
- + po zapłonie w przełączniku świateł (jest pusty pin wystarczy się wpiąć)
- 2 kabelki do świateł długich przy bezpiecznikach nr. 18 i 19 (biały z czarnym i biały z żółtym)
- jeden do postojowych przy bezpiecznikach nr. 22 albo 23 (zielony)
i tyle

a gdybyś chciał jeszcze CLH
- jeden kabelek do kierunkowskazów przy bezpiecznikach
- jeden do sygnału dla centralnego zamka (przy nogach kierowcy, brązowa kostka na górze pierwsza od drzwi siwo-fioletowy)