pomocy chlopaki mam taki problem mialem remont silnika po kupie nowe odmy org. uszczelki pod pokrywy pod napinacze tez nowe nowe Wszystkie simeringi .... no i po akis czasie zauwazylem ze wszystko suche ale cos nie tak z przodu simeringi ... od strony kierowcy jak by mniej od strony pasazera dosc sporo leci

ODMY nowe ezektor jak predzej sprawdzalem przed pierwsza wymiana byl zapchany ale udalo sie go ogarnac tylko ze jak sie dmucha od strony gdzie odmy sie podlacza to latwo sie nie dmucha zostawilem to tak teraz po tyj drugiej wymianie po tych 30km nie no moze ten ezektor jest zapchany wyjelem go nie no cos tam bylo ale byl jako taki drozny nie wiem jak dokladnie ma to wygladac czy lekko powino sie dmuchac czy jak dmuchalem w odmy drozne i w pokrywac slychac ze leci powietrze a przy wlaczanym silniku jak przykladalem palec do ezektora przyssa palec wiec wyglada jak by bylo ok ale jak zrobilem test kartki na wolnych obrotach to jak by ledwo cos tam sie rusza czyli jak by dmucha no i nie wiem co o tym myslec juz mam dosc tego silnika nie wiadomo o co chodzi w ezektor od strony odmy musi sie dmuchac bez problemu ?
POMOCY