[A6 C5] problemy z imobilajzerem po kradziezy
[A6 C5] problemy z imobilajzerem po kradziezy
Witam klubowiczow, mam takie pytanie odnosnie imobilajzera bo skadziono mi moja A6 ale na cale szczescie policja odzyskala ja w calosci :mrgreen: i teraz pewnie dlatego ze sie wpieli do komputera , to nie rozpoznaje kluczyka albo w jakims inny trybie chodzi bo przy probie odpalenia gasnie odrazu i miga imobilajzer , niestety nie mam VAGa ale jezeli da sie to naprawic nim to oczywiscie zakupie ,aha i oczywiscie stacyjke tez mam rozwalona nie wiem czy to tez sie jakos wiaze
Wiec jak dorobie sobie wkladke do stacyjki w ori serwisie to powinnno wszystko zalatwic ? zajrzalem i jest tam taka odlaczona zlaczka ale zwieranie jej nic nie daje a slyszalem ze zlodzieje podmieniaja imobi na wlasny tylko nie wiem czy to sie da elektronicznie czy jakos podmienic caly sterownik a tego drugiego napewno nie zrobili
- Piotr 13585
- Forum Audi A6 / A7
Napewno bedziesz musial Soft update zrobic.
Zlodzieje uzywaja wlasnego softa ktory powoduje takzwany buffer overflow. Dzialajacy na tej samej zasadzie jak w konsolach do gier n.p. Wii.
VAG Ci moze teraz takie bledy wykazac ze sie wystraszysz.
Ale w serwisie nie powinni miec najmjejszych problemow z przywroceniem pierwotnego stanu.
Zlodzieje uzywaja wlasnego softa ktory powoduje takzwany buffer overflow. Dzialajacy na tej samej zasadzie jak w konsolach do gier n.p. Wii.
VAG Ci moze teraz takie bledy wykazac ze sie wystraszysz.
Ale w serwisie nie powinni miec najmjejszych problemow z przywroceniem pierwotnego stanu.
- fanatyk_aut
- Forum Audi A6 / A7