[ A6 C6] Przednie Lampy LED (RS6)
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam Mam zamiar założyć ledy do mojej A6 u Dominika lub u jego ojca, ale chciałbym zasięgnąć opinii o ich wykonaniu od osób które już je mają założone -najlepiej z okolicy Puław lub Lublina. Proszę o kontakt na PW, Pozdrawiam
[ Dodano: 2015-06-04, 14:34 ]
Nikt ostatnio nie zakładał ? Czyżby naprawdę tak się ostatnio popsuł ? Widzę że coraz mniej jest postów o Dominiku i jego lampach
[ Dodano: 2015-06-04, 14:34 ]
Nikt ostatnio nie zakładał ? Czyżby naprawdę tak się ostatnio popsuł ? Widzę że coraz mniej jest postów o Dominiku i jego lampach
Darek z Puław
-
- Forum Audi A6 / A7
Ma ktos zdjecia jak to wyglada na aucie? http://www.mapet-tuning.com/sklep/image ... akso861eo0
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2015, 18:28 przez PrzemcioC6, łącznie zmieniany 1 raz.
- Multifonika
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Witam. Mam problem z silnikiem w C5 2.8 193km chciałbym poznać jakie są wasze podejrzenia co może dolegać, może ktoś się juz z tym spotkał. Samochód po odpaleniu gdy jest zimny działa normalnie pod dodaniu gazu przy 2000obr zaczyna stukać w silniku, tski metalowy dźwięk. Po nagrzaniu się silnika, stuka cały czas. Proszę o szybkie odpowiedzi i diagnozy ponieważ już nie wiem co mam myśleć. Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
JaskuS6, Chyba trochę nie trafiony dział? silniki-benzynowe-i-lpg-c5-1997-2005-vf57.htm
Pozwolę sobie odświeżyć temat.
Co na tą chwilę wychodzi najbardziej korzystnie?
Mam A6 '08 z bixenonem ale przed liftem.
Usługa przeróbki u Dominika już słabo się opłaca, jeśli można dostać spokojnie kpl lamp LED za 2k.
A może warto kupić 'DEPO' nowe ? :
http://allegro.pl/lampy-reflektory-audi ... 06636.html
Co na tą chwilę wychodzi najbardziej korzystnie?
Mam A6 '08 z bixenonem ale przed liftem.
Usługa przeróbki u Dominika już słabo się opłaca, jeśli można dostać spokojnie kpl lamp LED za 2k.
A może warto kupić 'DEPO' nowe ? :
http://allegro.pl/lampy-reflektory-audi ... 06636.html
Ostatnio zmieniony 09 lis 2015, 21:08 przez Rapik, łącznie zmieniany 1 raz.
Przygotowuje sie do wymiany lamp w moim aucie rocznik 2005 obecnie mam ksenonowe i sa juz troche zfatygowane.chcialbym wymienic najlepiej na ledowe po lifcie takie przykladowo z 2011 skretne mozna dostac za 2500zl.niechce rzadnych przerobek regeneracji itp cudow nie widow tylko ori
moje pytanie czy takie cos jes mozliwe ?co oprocz lamp potrzebuje zeby to wszystko chodzilo?. i jaki mniej wiecej jest to koszt calosciowy?.prosze odpowiedz osoby ktore przerabialy ten temat
moje pytanie czy takie cos jes mozliwe ?co oprocz lamp potrzebuje zeby to wszystko chodzilo?. i jaki mniej wiecej jest to koszt calosciowy?.prosze odpowiedz osoby ktore przerabialy ten temat