[ A6 C6] Przednie Lampy LED (RS6)
- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2009
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
W zeszłym tygodniu kupiłem lampy do siebie. Efekt SUPER!
Polecam też pochromowanie odbłyśników i nowe szkła przednie. Po tym zabiegu jest
normalnie dzień w nocy! Hehe
Podejrzewam, że lepszy strumień światła niż nawet w nowych lampach.
Wiadomo po kilku latach odbłyśnik się już trochę wypali... Nawet w lampach 2-3 letnich.
Polecam też pochromowanie odbłyśników i nowe szkła przednie. Po tym zabiegu jest
normalnie dzień w nocy! Hehe
Podejrzewam, że lepszy strumień światła niż nawet w nowych lampach.
Wiadomo po kilku latach odbłyśnik się już trochę wypali... Nawet w lampach 2-3 letnich.
Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7
Przeróbka Bi-Xenon skrętny (przed liftem) na RS-'y LED.
Panowie jaki może być koszt przeróbki Bi-Xenonów skrętnych (przed liftem) na RS-'y LED.
Wizualnie rozumiem, że kształt klosza jest identyczny w RS'ach, tylko dodatkowo mają one te ozdobne brewki?
Wstępnie robiłem rozpoznanie (ogłoszenie na Allegro - prawdopodobnie ojca Dominika), zakup poliftowych reflektorów RS z LED (2800 PLN) + przeróbka mojej instalacji ok. 1500 PLN. "Trochę" droga taka opcja.
Dysponując perfekcyjnymi szkłami i przy okazji chcąc wydać mniejszą kasę, chciałbym właśnie swoje reflektory przerobić na RS'y.
PS.
Przy okazji, ja również poproszę, o kontakt do "słynnego" Domina z Piły.
Wizualnie rozumiem, że kształt klosza jest identyczny w RS'ach, tylko dodatkowo mają one te ozdobne brewki?
Wstępnie robiłem rozpoznanie (ogłoszenie na Allegro - prawdopodobnie ojca Dominika), zakup poliftowych reflektorów RS z LED (2800 PLN) + przeróbka mojej instalacji ok. 1500 PLN. "Trochę" droga taka opcja.
Dysponując perfekcyjnymi szkłami i przy okazji chcąc wydać mniejszą kasę, chciałbym właśnie swoje reflektory przerobić na RS'y.
PS.
Przy okazji, ja również poproszę, o kontakt do "słynnego" Domina z Piły.
- MICHALKAROLINA
- Forum Audi A6 / A7
Wczoraj rano odpaliłem auto i wyskoczył błąd świateł dziennych z prawej strony.Ledy nie świecą w prawej lampie .Dzisiaj jak odpaliłem to się świeciły ale jak jechałem to znowu się nie świeciła prawa strona i nadal nie świeci!Umówiłem się z Dominikiem dobrze że na miejscu i mam nadzieję że nie trzeba będzie kroić lampy może gdzieś coś nie łączy.
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :
w takim razie nie wiem czemu tak jest.Przemcio pisze:Ja jestem dokładnie z tego samego terminu, pierwszy tydzień styczniamario-975 pisze:Może coś ulepszył-zmienił?kiedy zakładałeś bo mi przerabiał na początku tego roku.
Dzisiaj jest wszystko ok,ledy świecą a nic nie było ruszane-ciekawe <szok>
Mody za przyzwoleniem mojej żonki :