[ Dodano: 2015-09-06, 13:51 ]
Audi ma naprawiony lewy bok, a cały lakier na aucie przeszedł korektę. Wpadł również grill bez tablicy.
Wczoraj byliśmy na Style'd, auto prezentuje się tak na chwilę obecną, będą duże zmiany.
Nie, front narazie zostaje bo bardzo mi się podoba. Grube zmiany zajdą w zawieszeniu, kole i spasach (teraz grubo brakuje dystansu, ale odpuszczam temat, wole 3 cale szersze felgi wypychać xd)
10,5 cala wchodzi na miekko (oczywiscie z odpowiednim ET). Moze przy dobrych wiatrach, kątach, spasach wejdzie i 12 :D poza tym kto powiedział, że musi się schować całkeim w błotnik :P
A6 C6 3.0TDI quattro z wydechem by Street Lane Garage
Powiem tak: ma być grubo. Jeżeli nie wpadnie mi jakaś dziwna wizja zmiany auta, to przez zimę powinno się udać zrobić coś fajnego :P
Fotka od koleżki:
[ Dodano: 2015-09-24, 22:40 ]
Udało się w śmiesznym hajsie ugrać 20", zawsze to trochę szersze koło póki zimy nie ma... może być jak jest
Borbet CW (bez dekielka, bo z nim jest dramat - zrobię coś homemade i będzie dobrze) 20x10" + 225/35/20
Ja mam wrażenie że tu 21" byłoby okej, 20stka wygląda zupełnie normalnie. Podniosłem trochę zawieszenie, bo dziewczyna mi ryła beret że na każdym progu jej trzeszczy w uszach od słuchania podłogi. Trzeba to spasować jak należy albo czekać na zimę i dłubać w garażu