[A6 C5] Wymieniam podsufitkę Jaką kupić? alcantara/materiał?
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
bendzji, W ETCE online nic nie wyczytałem mądrego, ale widać gołym okiem że czarne lampki w sufitach z alcantary i materiałowych były te same. Pytałem żeby się upewnić.
Analogicznie do białej alcantary wychodziły zwykłe lampki i plastiki, prawda?
Mam sufit z jasnymi lampkami przy swojej podsufitce. Gdybym jednak wybrał białą alcan. to oszczędziłbym sporo czasu i pieniędzy na szukanie czarnych elementów. Potrzebowałbym tylko białego sufitu i słupków.
Mazdomania, dziękuję, kliknąłem 'Pomogła'
Analogicznie do białej alcantary wychodziły zwykłe lampki i plastiki, prawda?
Mam sufit z jasnymi lampkami przy swojej podsufitce. Gdybym jednak wybrał białą alcan. to oszczędziłbym sporo czasu i pieniędzy na szukanie czarnych elementów. Potrzebowałbym tylko białego sufitu i słupków.
Mazdomania, dziękuję, kliknąłem 'Pomogła'

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Odgrzewam temat bo decyzja już na 90% zapadła.
Wpadnie alcantara, bo jest rzadko spotykana, bardziej ekskluzywna niż materiał a w dodatku sportowa, elegancka i modna po dziś dzień.
Szukam czarnej bo:
-biały sufit (tyle że materiałowy) jest wszechobecny i oklepany.
-jeszcze nigdy nie miałem czarnego koloru na suficie.
-będzie to duża zmiana, o 180' w porównaniu z obecną.
-nie brudzi się tak jak biała, na której wszystko widać.
-w przypadku oklejania będę w stanie spasować czarny odcień dużo lepiej niż kremowy odcień.
-biała alcantara na pierwszy rzut oka nie różni się od standardowego sufitu - mało kto to doceni.
-będzie ładny półmrok w aucie.
-jest sportowa.
-podobają mi się czarne słupki widoczne już z zewnątrz.
-większość woli czarną.
Tylko nie wiem czy istnieje oryginalna czarna podsufitka z alcantary, do sedana bez szyberdachu ?
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Wpadnie alcantara, bo jest rzadko spotykana, bardziej ekskluzywna niż materiał a w dodatku sportowa, elegancka i modna po dziś dzień.
Szukam czarnej bo:
-biały sufit (tyle że materiałowy) jest wszechobecny i oklepany.
-jeszcze nigdy nie miałem czarnego koloru na suficie.
-będzie to duża zmiana, o 180' w porównaniu z obecną.
-nie brudzi się tak jak biała, na której wszystko widać.
-w przypadku oklejania będę w stanie spasować czarny odcień dużo lepiej niż kremowy odcień.
-biała alcantara na pierwszy rzut oka nie różni się od standardowego sufitu - mało kto to doceni.
-będzie ładny półmrok w aucie.
-jest sportowa.
-podobają mi się czarne słupki widoczne już z zewnątrz.
-większość woli czarną.
Tylko nie wiem czy istnieje oryginalna czarna podsufitka z alcantary, do sedana bez szyberdachu ?
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Daruj sobie te bezsensowne, nic nie wnoszące do tematu komentarze.Hehe... sportowa podsufitka
Ostatnio spamowałeś mi w temacie dotyczącym ori telefonu Audi, że bez sensu go naprawiać, bo jest stary ten telefon... bo duży... bo brzydki. Skończ z tym podśmiewaniem bo działasz mi na nerwy.
Też to zauważyłem, ale postaram się zdobyć jak najwięcej oryginalnych elementów. To czego nie znajdę będę zmuszony przerobić. Póki co kupiłem ori czarną lampkę. Reszta części będzie sukcesywnie kompletowanaMazdomania pisze:W ogóle jakąkolwiek alcantarę do sedana jest ciężko trafić

Ale to opiszę już w temacie mojego auta. Dzięki wszystkim za rady - temat został już wyczerpany