A może to Fotoshoptaki żarcik dla Kamila

Jeśli chodzi o informację drogowe na żywo to tego już nie mam w najnowszym sofcie gdyż Audi zablokowało tą funkcję chyba że ma się oryginał Audi z wyposażeniem Audi Conect w standardzie czyli jednym słowem trzeba mieć licencje od Audi w tedy centrala wygeneruje kod ale tu pojawia się problem gdyż mój numer nadwozia pokazuje error w komputerze bo nigdy nie miał takiej jednostki zainstalowanej więc komputer w Audi Inglostad głupiej i daje error ale czekam jeszcze na info jak to można przeskoczyć i czy w ogóle się da coś takiego zrobić jeśli chodzi o samo Audi conect to oprócz streaming music gdzie można słuchać radia np z Polski na żywo to reszta opcji jest mało użyteczna .Czyli jednostka ta jest kozacka ale nie jest perfekcyjna gdyż ma ona nadajnik WiFi ale nie ma odbiornika co powoduje iż bez sim zainstalowanego w samochodzie nie ma szans na internet z telefonu zapomniałem dodać że aby mieć streaming music trzeba mieć drugie urządzenie z zainstalowana aplikacja Audi Conect i za każdym razem obydwa urządzenia czyli jednostka i np telefon muszą działać w tym samym czasie jeśli chodzi o sygnał sieci to również musi być bardzo silny minimum 1 kreska na 3g jeśli jest tylko 2G to jednostka blokuje się i ma sygnał tylko na to żeby Google Earth działało ale bez Street View bo nie ma wystarczającej mocy przesyłu danych. Jeśli chodzi o Audi Conect które jest w menu to dla mnie to straszna lipa bo powinno być np streaming music i cala reszta aplikacji a zamiast tego jest pogoda ,ceny paliw, imprezy w mieście, i informacje ale tylko z dwóch źródeł Audi czyli nie da się ustawić np WP czy onet.
Podsumowując moje wypociny trwało to 2 lata ale w końcu mam dla mnie jednostka kozak chodź Audi powinno jeszcze bardziej ja dopracować np w odbiornik WiFi wtedy zamiast wkładać sim do slota tylko łączy się z telefonem i dane są przesyłane kolejna żecz której mi brakuje to youtube czyli video streaming .
Jeśli chodzi o moje Audi to aby korzystać w pełni z Street View musze zmienić panel środkowy na ten z joystickiem żeby móc obracać kamerka na boki przesuwać swoje położenie na mapie tylko jeden problem dalej pozostaje otóż 4 dolne klawisze są w dalszym ciągu pozamieniane kwestja przyzwyczajenia ale trochę wkurza to przez to że panel do plusa jest trochę inny chodzi o położenie przycisków
Jeśli chodzi o obsługę głosowa po polsku to zapomnijcie masakra myślałem że chociaż tu się poprawili.
Kolejna żecz jaka pewnie każdy zauważył to że na ekranie wyświetla się A4 dlaczego otóż nowe A6 ma tylko pustą przestrzeń i w najnowszym sofcie nie przewidziano do nich grafiki wiec stwierdziłem że dam A4 sedana bo zawsze mogę to zmienić :audi:

PS Podziękowania dla Fabiana za szczytanie pamięci z samochodu