Witam,
jestem od wczoraj i chciałbym przedstawić moja niunie
Audi S8 D2 z '98r.
foto poniżej
Przewidziane mody:
- zmiana stołków to podstawa
- duża navi ze zmieniarką usb w schowku
- może leciutko obniżyć
- alu ramki na zegary
- hmm.. dalej się pomyśli
Więcej fotek wrzucę jak będę miał więcej czasu;d
gembas pisze:Prawdopodobnie jest tak jak z S6 od poczatku produkcji juz byl taki półlift,moze z S8 jest to samo........
creative151515 pisze:właśnie też tak myśle ...
to zle myslicie
a8 / s8 nie mialo półlifta
w 99r jeszcze wychodzily wersje przedliftem i juz po lifcie tez. ale albo byl lift albo go nie bylo... nie istniaj półlift.
widocznie ktos sobie zmienil na polifta wsyzstko i tyle...
dziwne ze nie masz recaro w srodku bo to byl standard w s8.
koni katalogowo nie masz 350 tylko 340
powodzenia w modach
ps. znaczek na grilu masz zalozony w zlym miejscu
ps2. i hm ciekawe czemu na pierwszej fotce od przodu widac ze sa recaro.... a w zdjeciach srodka juz nie ma
Przemcio pisze:creative151515, Bardzo łądna tylko szkoda ze nie poliftowa
masz w niej paliwo alternatywne??
Sam myslałem o A8 (nie S8) tylko nie wiem ile V8 palą gaziu?
co do spalania v8 to bylo pelno tematow
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 22:33 przez Nowak_zg, łącznie zmieniany 7 razy.
Koledzy coś tu nie gra, z zewnątrz polift, silnik też nowszy - 40V, a wnętrze prelift i to w dodatku fotka środka na pewno nie od tego S8. Zdjęcie wnętrza pochodzi z tego ogłoszenia
Słuchajcie,a ile jest samochodów choćby na naszym forum w których właściciele modzą ile się da.Czy takie auto jest od razu składane z dwóch ? NIE ! Po prostu ktoś robił pod siebie samochód i tyle.
labiss pisze:Słuchajcie,a ile jest samochodów choćby na naszym forum w których właściciele modzą ile się da.Czy takie auto jest od razu składane z dwóch ? NIE ! Po prostu ktoś robił pod siebie samochód i tyle.
no właśnie ile jest tu c6 z założonymi ledami z poliftowego przodu, na starym zderzaku i z nieruszonym tyłem, na starych lusterkach ... to by można nazwać 1/4 liftu