autko wstawiłem do auto centrum, gdzie można zobaczyć fotki i ocenić jeżeli ktoś z was jest również użytkownikiem autocentrum

http://www.autocentrum.pl/awc/pantego/audi-a6-1997/
A w skrócie :
Jest to perełka, której długo szukałem, audi jest cała w oryginale, jedynie prawy, przedni błotnik raz malowany z delikatną zaprawką bliżej lampy (widocznie audi muśnięta delikatnie w lampę, ale żaden całus) auto bez grama rdzy!

prawdziwy przebieg 166000, auto w środku nie ma żadnych oznak użytkowania, co dodatkowo potwierdza ten przebieg, auto prowadzi się jak nowe a kultura pracy silnika może śmiało zastąpić radio

Ogólnie oglądałem kilka audi, a egzemplarz, który odnalazłem przewyższył je wszystkie - (nawet te młodsze) swoim stanem technicznym, kulturą pracy silnika, zadbaniem.
Wnętrze jak z fabryki, audi nie prana ani nie polerowana, silnik brudny nie myty!, zero picowania do sprzedaży bo po prostu nie potrzebowała

Z wyposażenia wszystko działa w 100%, nawet przyciski nie powycierane w najmniejszym stopniu

Z zakupu jestem bardzo zadowolony, auto po prostu płynie a podróż nim to czysta przyjemność

EDIT
Miałbym kilka pytań ponieważ jest to moje pierwsze audi, tylko nie wiem czy mogę zadać je w tym topiku hurtowo w punktach?
edit2