Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Audi A6 C6 2.4+LPG BLACK LED

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
kuba13
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Audi A6 C6 2.4+LPG BLACK LED

Post autor: kuba13 » 03 maja 2015, 10:38

Witam serdecznie wszystkich.

Poprzednie auta: Toyota Celica VII > BMW E60 530D > Lexus IS250 > Infiniti FX35 > Honda Accord VIII 2.4 > teraz pora na AUDI
(z zakupem Audi wstrzymywałem się kilka lat czytając i słuchając opinii na temat nie najbardziej udanych i przekombinowanych silników benzynowych i diesel'i - no ale jednak tym razem zadecydowało serce a nie rozum - zobaczymy co przyniesie los.

Na dzień dzisiejszy jestem bardzo pozytywnie zaskoczony bo żaden inny wóz nie prowadzi się tak jak AUDI - również w żadnym innym wozie nie pokazuje się tyle błędów po podpięciu pod komputer co w Audi - hehehe <rotfl>

Szukałem auta z silnikiem 4.2 Quattro ale ciężko było znaleźć w krótkim czasie coś konkretnego. Silna potrzeba gotówki oraz posiadania auta zmusiła mnie do zakupu troszkę tańszej zabawki.

Auto ma około 130 mikronów, delikatnie uderzony był lewy przód z czego konieczna była wymiana zderzaka (polift) i lamp. Lampy tylne również zmienione na black aby wygląd pasował do całości. Wygląda to na dzień dzisiejszy dosyć ciekawie.
Coś czuję że następnym autem będzie jednak 4.2 quattro avant (takie mam marzenie).
Audi - Nie wierzyłem póki nie sprawdziłem.
Marka jest klasą sama w sobie.

Wyposażenie mojego auta troszkę biedne ale w przyszłości może będzie wymiana panelu climatronic'a chyba, że wcześniej upoluję coś mocniejszego i na większym wypasie.

W najbliższym czasie na 100%:
- zawieszenie s-line'a lub gwintowane
- koła 19"
- lusterka w chromowanym carbon'ie metodą hydrografiki.

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy aut tej wyjątkowej marki jaką jest AUDI <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mazdomania
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Gosia
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 4.2 326KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: Mazdomania » 03 maja 2015, 10:46

Gratuluję zakupu <okok> Jak dla mnie to tylne lampy kompletnie nie komponują się z resztą. Czarne ok, ale te nie wyglądają jak czarne ;/ Poza tym mi się podoba, bo jest czarne auto z czarnym środkiem ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja