Witam wszystkich, po 3 letniej przerwie powróciłem do grona posiadacza audi
W dniu wczorajszym kupiłem piękną limuzynę z ciekawym wyposażeniem za nieszczególne duże pieniądze
Autko 2006r posiada niestety dosyć wysoki przebieg 237tys, ale książka serwisowa,faktury, i sprawdzona historia online przekonały mnie o zakupie,
[ostatni wpis 230tys] A6 potrzebuje drobnej kosmetyki wewnątrz[ fotele i wytarte guziki start stop ] oraz z zewnątrz -polerowanie i wymiana kilku elementów w przednim zderzaku]
. Spokoju natomiast nie daje mi dziwne urządzenie w schowku pasażera koło zmieniarki. Czy ktoś już widział coś takiego. Pozdrawiam i dziękuje za sugestie
Moje nowe autko
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Według ksiązki, faktur, i dokumentów z rdw-apk oraz sprawdzonej niezależnie przeze mnie odpatnie historii wszystko jest ok. dla wszystkich chcących oblukać link choc niw wiam jak długo tam bedzie jeszcze dostępna. http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/audi ... ousPage=lr
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam ,dziękuję za sugestje . Co do przebiegu to chyba nigdy niema się 100% pewności,jaki jest prawidłowy. Przed kupnem auta, sprawdziłem historię online i pokrywa się ona z wpisami w książce oraz fakturami za naprawy. Mimo serwisu do 230tys zauważyłem już 2 problemy, autem zrobiłem juz około 500km i zauważyłem ze jest problem z kontrolką oleju [świeci na żółto] mam nadzieję ze to tylko czujnik w misce, bo leju nie ubywa. Drugi problem jest z klimą, wieje goracym od tak sobie, poczytałem trochę , przeczyszczę tłoczki i zobaczymy. Pozatym auto prowadzi się dobrze,bardzo lekko,skrzynia multitronic pracuje idealnie olej wymieniany był co 50tys ale niewiem jaka metodą bo na fakturach jest 5l zawsze. Aha niedziała jeszcze drugi klucz keyless entry.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 22:37 przez michallato, łącznie zmieniany 1 raz.