s6 czerwone recaro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 290KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Właśnie szkoda....że sprzedałmaro88 pisze:Napisał ktoś, kto jeździ dieslem... Jak może jeździć taniej, to dlaczego nie gazować?iFoundYou pisze:Zagazować S6... Trzeba było sobie kupić 1.8T
Ogólnie nie gazowałbym klasyków itp ale auto ,,do pracy" bez wahania
Aha, furka kozak, widać dbasz i pewnie Martin-owi_WML nie szkoda autka, bo trafiło w dobre ręce

Spadek po poprzednim właścicieluKocureq pisze:Gdzie dostałeś gałkę w drewnie?

Nie narzekajmartin_wml pisze:Właśnie szkoda....że sprzedał

![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Na chwilę obecną prawie wszystko ogarnięte. Auto na benzynie śmiga jak z fabryki. Gaz ogarnięty na 99%. Korekty prawie identyczne z benzynowymi. Jedyny problem który mnie męczy to szarpnięcie, które występuje wyłącznie na gazie po zmianie biegu na wysokich obrotach (powyżej 6000). Nie mam pojęcia jaki jest tego powód, muszę się jeszcze raz do gazownika udać

[ Dodano: 2015-06-08, 16:50 ]
Na dniach (jak czasu nie braknie) wymiana poduszek silnika i skrzyni gdyż, przy gwałtownej redukcji, słychać stuknięcie z okolic podwozia. Jak dobrze pójdzie, to nowe tarcze i klocki przód

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2000
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 290KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Żebyś wiedziałmartin_wml pisze:On szybciej nerkę sprzeda jak te auto

Dawno mnie tu nie było, fakt. Wszystko przez brak czasu. Na plus: wpadły tarcze Zimmermann Sport na przód i nowe klocki. Na minus: końcówki drążków dają o sobie znać i dwa dni temu zaczęła mi świrować cewka na drugim cylindrze