Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Pytanie odnośnie dobranych gratów i instalatora LPG

Silniki benzynowe
mrporpoise

Post autor: mrporpoise » 27 mar 2015, 17:19

Bawół1, Z całym szacunkiem ale zdejmowanie kolektora powinno być standardem a nie 'opcją'.
Umiejscowienie wlewu nie jest kwestią drażliwą... A zassany wiórek metalu już tak.

Zdecydowana większość uznanych gazowników jasno i otwarcie mówi - wiercenie kolektora na samochodzie to druciarstwo. Koniec kropka. Zatem powinien to być standard a wiercenie na samochodzie, powinno się odbywać na wyraźne polecenie klienta po zapoznaniu się z wszelkimi zagrożeniami. Ale wiem, że Pan Jarek święcie wierzy w swoją metodę, w końcu tylu zadowolonych klientów i żaden (żaden?) nie marudzi.
Tylko ilu klientów jest rzeczywiście świadomymi klientami? :)

Takie moje zdanie. Inna sprawa, ze faktycznie w Polsce bardziej opłaca się się podejście 'wszystkich nie zadowolę' i 'już nie zwracam uwagi'.

Zaznaczam, nie znam Pana Jarka, swoją opinię wyrażam na podstawie tego co zobaczyłem tu, na LPG-Forum.

Kamis23kx
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Kamis23kx » 27 mar 2015, 17:29

Temat utworzyłem czysto informacyjnie.Nie żeby narzekać źe ten warsztat robi źle bo opinie ma dobre a ja dotychczas nie korzystałem z usług wiec uważam że nie ma tu powodu do wkurzania się bo chodzi tu nie o 30 zlotych a o ponad 3000 tyś więc chce je wydać mądrze

mrporpoise

Post autor: mrporpoise » 27 mar 2015, 18:42

Kamis23kx, <okok> Bardzo słusznie, szczególnie, że nie chodzi o 3000 zł a o znacznie więcej, w przypadku uszkodzenia silnika, bujania się na regulacje etc :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja