szalony pisze:bendzji, koledze bardziej chyba chodziło o autoreklamę, o czym świadczy moja edycja jego postu

Nie chodzi o żadną reklamę człowieku taki jest koszt zrobienia takiej instalacji 1 orginalna wtyczka kosztuje 50zł a potrzeba ich 7 do tego 40metrów przewodów izolacja i pare pierdołek + 100zł zapłaciłem koleśiowie co mi to zrobił w całość ja mu tłumaczyłem co i jak on mi robił ja nie posiadam zagniatarki do pinów i tak dalej a zwykłymi kombinerkami to se można w rowerze światła montować wszystko jest zrpbione profesjonalnie ja w fabryce długości nie podam jakie są bo bym musiał rozbierać i mierzyć jak kiedyś będe to rozbierał to podam długości i zrobie foty chciałem wam pomóc to jak zwykle sie doczepie mądrala jakiś ..... ps wymieniaj sobie dalej te orginalne cewki i przewody jak cie stać i tak z tego wielkie gó....o wychodzi temat zamykam róbcie wszystko według opisu nic nie zmieniajcie i nie doszukujcie sie nigdzie problemów czemu 1 kabel na 2 cewki ....porażka tak jak w opisie i zapomnicie na zawsze o tym problemie pozdrawiam i udanych przeróbek .KONIEC!!!
[ Dodano: 2015-03-24, 23:13 ]
enduro7 pisze:do ŁUKASZ 102 podaj wymiary wiązki i długości gałązek będzie dla potomnych i tych których czeka wymiana przewodów lub cewek
na począdku wszystkie były zrobione na 1 metr po ułożeniu na silniku przed montażem do tej kostki co wchodziła to org cewki pyły przycięte na wymiar jak będziesz składał to tak samo zrobisz.
[ Dodano: 2015-03-25, 22:04 ]
http://allegro.pl/1j0973724-kostka-zlac ... 42677.html
te wtyczki zakupiłem do cewek do tego doszło
http://allegro.pl/gumowa-oslona-oslonka ... 96569.html do tego chyba kupiłem 50metrów przewodu w 4 kolorach o grubości 1,5 a wtyczke te z od cewki wyciełam właśnie z cewki nie chciało mi sie szukać na allegro potrzebna wam będzie zgniatarka do pinów lutownica koszulki termo kurczliwe ale to dosłownie troszke izolacja szmaciana żeby instalacje owinąć 2 x pin do masy cewki zakupiłem od audi 4,2 nr 06E905115D ja trafiłem je po 20zł wszystkie w super stanie sprawne mam nadzieje że tera wam juz wszystko napisałem a i po raz setny powtarzam wszystko robicie według opisu z strony 1 pozdrawiam temat zamykam.