Mam problem, mianowicie silnik w moim 2.8 zaczął przerywać na wolnych obrotach i podczas jazdy. Początkowo było to tylko na gazie jednak gdy przejechałem się samochodem kilka razy i go 'przegoniłem' zaczęło to się również dziać na benzynie. Na początku było to sporadycznie dosłownie pół sekundowe przerwy na wolnych obrotach oraz podczas jazdy natomiast teraz czuć jakby samochód nie pracował na jeden cylinder. Do tej pory wymienione świece, podmienione kable cewka, posprawdzane przewody podciśnienia, przepustnica. Komputer nie pokazuję żadnych błędów... Wtryski od gazu zostały całkowicie odpietę samochód chodzi jedynie na benzynie i dalej to samo. Jest jeden trop brak kompresji na jedynm z cylindrów, przy wymianie świec jedna z nich byla niedokrecona, cała w oleju i zakopcona po odpieciu wtrysku z danego cylindra a także fajki od KWN samochód chodzi dalej tak samo. Niebawem ma być sprawdzona kompresja ale może jest jakaś osoba która miała coś podobnego lub która może poradzić co to może być, będę wdzięczny za wszelkie porady sugestie.
Przepraszam za taką litanie