Serwis specjalizujacy sie w automatach
-
- Forum Audi A6 / A7
Serwis specjalizujacy sie w automatach
Witam,czy macie jakies sprawdzone serwisy w lublinie ktore specjalizuja sie w skrzyniach automatycznych? Mam problem i nie chce isc byle gdzie.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Zależy co checie zrobić w skrzyni. Jeśli tylko diagnoza czy wymiana oleju w skrzyni bądź uszczelki na torsenie to Seb-kar kilometr przed lotniskiem w Ułężu (koło Ryk) - z tym, że robią na zamiennikach, ale szybko i tanio. Remontować, też remontują za bardzo małą kasę z gwarancją 6 m-cy - remont 5hp to koszt max 3500 Netto. (na jakich częściach to nie wiem)
Natomiast jeśli ja miała bym oddać skrzynię do remontu to wysłałabym do ASB Długołęka pod Wrocławiem.
W Lublinie jest jeszcze gość, który nazywa się p.Krakowiak, ale on w Volvo siedzi z tego co pamiętam
Co do pana z Panieńszczyzny to moje drugie auto zostało oddane na wymianę uszczelki na wyjściu ze skrzyni oraz wymianę oleju. Samochód stał u niego na naprawie ponad 3 miesiące, kosztowało ok. 2000zł, a po odebraniu skrzynia dużo gorzej pracowała niż wcześniej i całkowicie blokowała zmianę przełożeń na wybieraku po odpaleniu auta. Auto wróciło do niego nie pamiętam na tydzień, albo 2 po czym szacowny właściciel stwierdził, że nie wie co jest nie tak i delikatnie mówiąc miał mnie w głębokim poważaniu (czytaj w ). Na całe szczęście udało nam się w garażu naprawić auto samemu.
Natomiast jeśli ja miała bym oddać skrzynię do remontu to wysłałabym do ASB Długołęka pod Wrocławiem.
W Lublinie jest jeszcze gość, który nazywa się p.Krakowiak, ale on w Volvo siedzi z tego co pamiętam
Co do pana z Panieńszczyzny to moje drugie auto zostało oddane na wymianę uszczelki na wyjściu ze skrzyni oraz wymianę oleju. Samochód stał u niego na naprawie ponad 3 miesiące, kosztowało ok. 2000zł, a po odebraniu skrzynia dużo gorzej pracowała niż wcześniej i całkowicie blokowała zmianę przełożeń na wybieraku po odpaleniu auta. Auto wróciło do niego nie pamiętam na tydzień, albo 2 po czym szacowny właściciel stwierdził, że nie wie co jest nie tak i delikatnie mówiąc miał mnie w głębokim poważaniu (czytaj w ). Na całe szczęście udało nam się w garażu naprawić auto samemu.
-
- Forum Audi A6 / A7
viewtopic.php?t=73438 - chciałbym zdiagnozować co to może być i oczywiście od razu to naprawić.
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
Wygląda na pierdołę, więc zadzwoń pod Ryki: http://sebkar.pl/ , wstępnie powiedzą co i jak i ile będzie to kosztowało.
-
- Forum Audi A6 / A7