Mam pytanie, bo odkryłem, że nie leci powietrze z małej kratki przy szybie w drzwiach kierowcy. W drzwiach po otworzeniu widać tunel, ale mam wrażenie, że od strony bezpieczników brak jakiegoś tunelu. Niby nie widać żadnych prowizorek itd. Wiem, że było grzebane na pewno, bo miał przygodę z tej strony, ale wygląda wszystko ok. Czy może ktoś pokazać jak wygląda sam nawiew od strony otwartej pokrywy bezpieczników od strony kierowcy (jak na rysunku). Chyba, że nie leci tam bezpośrednio jakiś okrągły tunel do drzwi?
Nawiew drzwi kierowcy
Nawiew drzwi kierowcy
Witam,
Mam pytanie, bo odkryłem, że nie leci powietrze z małej kratki przy szybie w drzwiach kierowcy. W drzwiach po otworzeniu widać tunel, ale mam wrażenie, że od strony bezpieczników brak jakiegoś tunelu. Niby nie widać żadnych prowizorek itd. Wiem, że było grzebane na pewno, bo miał przygodę z tej strony, ale wygląda wszystko ok. Czy może ktoś pokazać jak wygląda sam nawiew od strony otwartej pokrywy bezpieczników od strony kierowcy (jak na rysunku). Chyba, że nie leci tam bezpośrednio jakiś okrągły tunel do drzwi?
![Obrazek]()
Nie leci, bo przed chwilą obejrzałem, że nie mam okrągłego kanalika, ale do lewego nawiewu wszystko idzie i działa. Najgorsze, ze nie mam nic pospawane, poklejone i wszystko niby jak oryginalnie. Wątpię, że nawet jak ktoś przełożył to była wersja bez takiego nawiewu w drzwiach (chyba, że się mylę?)
Chciałbym to domówić w Audi (bo na allegro nic nie widzę), ale nie mam Elsy więc nie sprawdzę numeru takiej części czy zespołu części.
Ps. do moderatora, nie wiem czy źle nie założyłem tematu i nie powinien być tam:
viewforum.php?f=145
Chciałbym to domówić w Audi (bo na allegro nic nie widzę), ale nie mam Elsy więc nie sprawdzę numeru takiej części czy zespołu części.
Ps. do moderatora, nie wiem czy źle nie założyłem tematu i nie powinien być tam:
viewforum.php?f=145
Pozdrawiam!
A6 C6 Avant 2.0 TDI 2006 r. manual 126KM/306Nm seria @ 167KM/351Nm chip
A6 C6 Avant 2.0 TDI 2006 r. manual 126KM/306Nm seria @ 167KM/351Nm chip
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Kamil
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
zobacz 4F1819721A
sprawdź link:
https://www.google.pl/search?q=4F181972 ... 20&bih=920
zrobiłem Ci fotki dziś
![Obrazek]()
![Obrazek]()
sprawdź link:
https://www.google.pl/search?q=4F181972 ... 20&bih=920
zrobiłem Ci fotki dziś

Ostatnio zmieniony 09 gru 2014, 22:56 przez kamil666, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel