czarcil pisze:koledzy kupcie 2,0 spalanie w trasie 5,9-6,1 miasto 6,5-6,8 sednia 6,3l
trasa to się zgodze .... Miasto to juz nie ...
uwielbiam takie postyczarcil pisze:w polsce i tak nie ma sie gdzie dobrze bujnac a zeby 6 wbic to juz trzeba trasy ale za chwile fotka moze przyjsc np moja audi a kolesia 2,5tdi 2004 r jest bez szans na starcie i w trasie
kamil666 pisze:uwielbiam takie postyczarcil pisze:w polsce i tak nie ma sie gdzie dobrze bujnac a zeby 6 wbic to juz trzeba trasy ale za chwile fotka moze przyjsc np moja audi a kolesia 2,5tdi 2004 r jest bez szans na starcie i w trasie![]()
Czy większość osób myśli że jak kotś ma np. więcej niż 200-250KM to musi zapierdzielać po 200km/h
Po to jest ta moc żeby bezpiecznie wyprzedzać, mieć dobre odejście na starcie. To sama frajda złapać ze 2-3 osobówki i TIR'a wlekąc się za nimi ok 90km/h wyskakujesz, dajesz gaz i za chwilę widzisz 150-160km/h tego się nawet nie czuje... ze spalaniem troszkę mi się wydaje zaniżasz. 6l to może palił golf IV 1,9tdi 130KM, a nie a6 c6 ze swoją masą.
Mam Tiptronic i wbrew tego co napisałeś bardzo często 6 bieg widzę na blacie. Tak naprawde od 70km/h już jest 6. Spalanie 3.0 TDI na 6 biegu przy tej predkosci to 4,5-5,5l max !czarcil pisze:w polsce i tak nie ma sie gdzie dobrze bujnac a zeby 6 wbic to juz trzeba trasy ale za chwile fotka moze przyjsc np moja audi a kolesia 2,5tdi 2004 r jest bez szans na starcie i w trasie
moc można sobie zostawić na wyprzedzanie lub przyspieszanie a naprawdę da się wykorzystać ostatni bieg.czarcil pisze:w polsce i tak nie ma sie gdzie dobrze bujnac a zeby 6 wbic to juz trzeba trasy ale za chwile fotka moze przyjsc np moja audi a kolesia 2,5tdi 2004 r jest bez szans na starcie i w trasie
zerknij na wlepe w bagażniku lub strona z wyposażeniem w książce serwisowej tam masz spalnie wg norm zaniżających producentaLustrous pisze:Zauwazylem ze moja audi zbyt duzo pali, wymienilem wtryski i nadal spalanie jest nieciekawe.
Trasa 10-11
Miasto 13-15