znalazłem troszkę czasu więc podzielę się z wami moimi gruzami

Na osiemnastke rodzice sprezentowali mi sete napedzie quattro z AAH pod maska

idealne autko dla mlodego kierowcy.
pół roku później (listopad 2012) natrafiła się okazja aby zakupić coś młodszego szukałem tylko i wyłącznie w Quattro i wypadło na audi a6 c5 i tym razem z tą wadliwą jednostką AKN. Autko przyjechało na lawecie, po generalnym remoncie silnika odpaliło za pierwszym razem. Kilka miesięcy później posypała sie skrzynia automatyczna tiptronic i ze wzgledu na koszt naprawy automatu dwukrotnie taniej wyszlo wsadzic manualna skrzynie

Przesiadając się z setki z 92r która nie była wcale taką biedną wersją do a6 z 00r człowiek nie mógł nacieszyć oczu wszystko podświetlane, mnóstwo przycisków guziczków można dostać oczoplonsu

Autko wyglądało tak :
Na lato 2013 plan był aby zakupić większe koło i opuścić jeszcze mimo ze autko stało na sportowym zawieszeniu od s-line -22mm
w maju wpadło koło audi s-line
i dodatkowo blenda USA od wersji poliftowej (byłem zmuszony do przerejstrowania auta ze wzgledu na nasze cudowne przepisy ktore nie pozwalaly mi wyrobic kwadratowej rejestracji na tamtych numerach)
W sierpniu trafiłem na okazję K&W variant 2 i nie mogłem jej przepuścić :
roznica seria & gwint
cała rodzinka w komplecie

Listopad po mału nadchodzi zima wieć trzeba było zaopatrzyć się w jakieś zimóweczki, wpadłem na pomysł aby zakupić 18 na niskim profilu i pomalować je na kolorek który nie przejedzie obojętnie przez ulice

BBS Avantgarde
dobór kolorów był wybrany świadomie i cel został osiągnięty nie brakowało usmiechów i podziwu ze strony innych uzytkownikow i przechodniow
na autko prezentowało się to nastepująco
zimowe zabawy jednak sprawiły ze dwa miesiace później jedna z felg ucierpiala ale bez ruszania dotrzymala do konca zimy
przyszedł marzec i trzeba było się zaopatrzeć w nowe graty m.in. zólte halogeny, nowiutkie felgi na lato 18 z audi r8 + oponki contisport 2 z homologacja porshe, tyl lampy poliftowe , lusterka poliftowe ,zaroweczki xenon 8000k , i kierunki ala usa - jestem na etapie rezania kierunkow:
oczywiście od razu trzeba było spasować i tak jak myslalem bez dystansow sie nie obyło 20mm przod i 25mm tyl.
full red
8,5 oponka 215/40 i 10,5 oponka 225/40
w czasie ogarniania opon autko odstawilem do lakiernika malowany caly samochod na delikatnie inny odcien (okazalo sie ze audi byla wczesniej cala malowana na inny odcien srebrnego teraz prezentuje sie w kolorze lakieru w jakim wyszla z salonu)
a tak po malowaniu przy okazji usunąłem relingi dachowe i zamontowałem lusterka poliftowe

a tak prezentuje się na chwile obecną lato 2k14

POSTOJÓWKI USA/EUR wszystko na przełączniku pod kierownicą

Jeszcze pare fotek z innej sesji

Wpadła dokłądka od leona cupry

i skrecilem ori kamber z tylu na maxa zeby pochylic kolo tzw negatyw w przyszlosci bedzie okolo 9 stopni docelowo ale poki co jest ori okolo 1,5 moze 2

jeszcze troszke tyl pojdzie w dol

juz kiedys z nudow podpialem sie pod oryginalna wiązkę naglosnienia bose aby dorzucic piecyk z glosnikiem

pewnie wystarczy na rok i trzeba bedzie dac cos jeszcze

Troche niusów :D
wzkam zostaje juz raczej na długo ale do niego wpadł nowy głosniczek Crunch Ground Pounder 15D2 ktory potrzebuje reanimacji (wymiana cewki) juz niedlugo bedzie napierdzielac bassem ! :D
ostatnio zmieniłem pompe wspomagania bo słuchac bylo ja juz z daleka i po malu kończya swoje zywota
od ostaniego czasu zrolowałem nadkola i posadziłem jeszcze przód 2cm nizej

Dwa tygodnie temu postawiłem samochód u kumpla Oskara ktory zajmuje sie regeneracja i ogolnie przerabianiem lamp

i jeszcze pare fotek z ostaniej imprezy Najt Pała - Runda bonuswa

na zdjęciach z a4 kolegi :D
juz niedługo c5 kończy swój sezon i po mału przymierzam sie do ogarniecia setki na zime ! bójcie sie ! zdjecia niebawem

przytargalem swoja setke znow do olsztyna

sprzeglo nowe juz siedzi teraz czas na uszczelniacze i nowe zawieszenie

a oto efekt trzech romantycznych wieczorow spedzonych z moja dziewczyna w garazu

w trakcie pracy
efekt koncowy
dzieki TOMKOM1 za graty do setki niedlugo pewnie wpadne na kolejne zamowienie :D tymczasem wczoraj odbyl sie spocik spontanik na ornecie i grzechem bylo by nie pojechac juz prawie skonczonym gruzem na zime :D poszukuje obecnie szerokiej stali i heja

myk i foteczki :D
a tu jak jakies biedne a4 wzorowane na s/rs4 zostaje w tyle hehe :D myk
Kilka foteczek odkopanych z ubieglego sezonu

tutaj w porownaniu z mamuśki a6

tu jeszcze z imprezy na Lotnisku na dajtkach w Olsztynie
i jeszcze takie ooo myk

Witamy sezon 2015

tak sie teraz prezentuje
a tutaj wlasnie widac jak ladnie tarla polos o sprezyne ostatecznie sprezyne szlak trafil a polos pekla w pol :D
jeszcze pare fotek z tego sezonu