Witam wszystkich serdecznie pomocnych i aktywnych forumowiczow:-)
A wiec nadszedl czas aby ulepszyc car audio. W swojej
furze.rok 97 wiec lipa bo mam tylko glosniki z przodu a na tyl to nawet kabli nie ma. Potrzebuje pomocy w dobraniu tuby wzmacniacza
i oczywiscie glosnikow. Radio mam 4x50 alpine wiec da rade. Fajnie jak tuba badz skrzynia basowq byla by czesciowo z pleksi lepszy wyglad.pozdrawiam
[Audi A6 C5] car audio glosniki tuba wzmacniacz pomoc w wybo
-
- Forum Audi A6 / A7
- HattoriHonza
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
No właśnie się dziwię że głośniki tylko z przodu ? Też nie mam BOSE a jednak posiadam 8głośników, tylko można wiedzieć gdzie niby znajduje się ten sub w bagażniku bo śladu po nim nie widzę a słyszałem że w blaupunkcie również był, a kolega kotek17171 posiada z tyłu w drzwiach wytłoczki i kratkę plastikową za którą powinien znajdować się głośnik ? jeśli tak to głośniki na pewno się znajdowały, a jak nie to daj zdjęcie bo jeszcze czegoś takiego nie widziałem.
Też nie mam bose a mam 8 głośników i suba. Jak stoisz przodem do bagażnika masz w prawej wnęce, jak ją otworzysz to powinna rzucić Ci się w oczy czarny plastik z wtyczką
Kolego a jak sprawdzałeś że nie ma kabli? Jeśli ich szukałeś przy radiu to ich nie znajdziesz, bo tylne głośniki podłączone są do wzmacniacza który znajduję się w bagażniku.

Kolego a jak sprawdzałeś że nie ma kabli? Jeśli ich szukałeś przy radiu to ich nie znajdziesz, bo tylne głośniki podłączone są do wzmacniacza który znajduję się w bagażniku.
-
- Forum Audi A6 / A7
Pustka jest z tylu tylko kratka i kabli nawet nie widac. Nie mam systemu bose ani subofera. Ktos cos poradzi jaki rozmiar glosnikow.
[ Dodano: 2012-07-24, 00:06 ]
To mozecktos wyciagnal tylne glosniki. Ale kabli tez nie widac a o wzmacniaczu badz suboferzecw bagarzniki to na sto procent nie ma. Wiec teraz chce cos wrzucic fajnego tak do 1200-1500 max. Czym taniej tym lepiej.
[ Dodano: 2012-07-24, 00:06 ]
To mozecktos wyciagnal tylne glosniki. Ale kabli tez nie widac a o wzmacniaczu badz suboferzecw bagarzniki to na sto procent nie ma. Wiec teraz chce cos wrzucic fajnego tak do 1200-1500 max. Czym taniej tym lepiej.

KoTeK 

-
- Forum Audi A6 / A7
Na wstepie
Po drugie, jakie masz to radio? Bo z 5x50 to nie ma nic wspolnego wiec jezeli chcesz miec cos porzadnego to po pierwsze glosniki na przod dobre+do nich wzmacniacz + skrzynia+ do niej wzmacniacz. W 1500 powinienes sie zmiescic. Oczywiscie do tego wygluszenie drzwi obowiazkowe. Uwierz ze pakowanie sie w wiecej glosnikow jak dwa/cztery z przodu nie ma sensu... z tylu chyba nie jezdzisz?
Po drugie, jakie masz to radio? Bo z 5x50 to nie ma nic wspolnego wiec jezeli chcesz miec cos porzadnego to po pierwsze glosniki na przod dobre+do nich wzmacniacz + skrzynia+ do niej wzmacniacz. W 1500 powinienes sie zmiescic. Oczywiscie do tego wygluszenie drzwi obowiazkowe. Uwierz ze pakowanie sie w wiecej glosnikow jak dwa/cztery z przodu nie ma sensu... z tylu chyba nie jezdzisz?