jak w temacie.
mam auto z grzanymi stołkami.
po włączeniu na panelu odpowiedniego guzika włącza sie opcja regulacji pokrętłem i na MMI wyskakuje skala. Jest Zero na skali MMI i ZERO na wyświetlaczu małym. NIestety kręcenie gałka nic nie daje. cały czas jest zero. Kręce gałka na panelu klimy i kręce tez pokretłem MMI i nic.
co może byc problemem?
Grzane fotele nie grzeją
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
A czy grzane stolki kiedykolwiek Ci dzialaly ?
Bo jezeli nie, to znaczy ze masz panel bez ogrzewanych foteli, a ktos wlozyl tylko plastikowe przyciski od wersji z podgrzewanymi fotelami. Panele roznia sie tylko opcjami w eepromie, tak sa identyczne (przynajmniej te dwa ktore ja mam, jeden oryginalny bez i drugi kupiony Z). Na moim oryginalnym po wcisnieciu przycisku wlasnie dzialy sie takie rzeczy, ze ustawiala sie regulacja, ale nie mozna bylo nic ustawic.
Podejrzewam, ze tapicerke tez masz bez mat, mozna sprawdzic zagladajac pod fotel, albo wyciagajac panel klimatronika (jedna gruba wtyczka bodajze 4 pinowa bedzie nie obsadzona).
Bo jezeli nie, to znaczy ze masz panel bez ogrzewanych foteli, a ktos wlozyl tylko plastikowe przyciski od wersji z podgrzewanymi fotelami. Panele roznia sie tylko opcjami w eepromie, tak sa identyczne (przynajmniej te dwa ktore ja mam, jeden oryginalny bez i drugi kupiony Z). Na moim oryginalnym po wcisnieciu przycisku wlasnie dzialy sie takie rzeczy, ze ustawiala sie regulacja, ale nie mozna bylo nic ustawic.
Podejrzewam, ze tapicerke tez masz bez mat, mozna sprawdzic zagladajac pod fotel, albo wyciagajac panel klimatronika (jedna gruba wtyczka bodajze 4 pinowa bedzie nie obsadzona).