Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[C5 2.8 ALG] Samochod gasnie przy hamowaniu

Silniki benzynowe
kompas9
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kompas9 » 06 lis 2014, 16:34

Polecam lpg-forum można się dowiedzieć dużo na temat instalacji lpg. Ja stamtąd czerpałem wiedzę i ponad miesiąc audi nie gaśnie :]

A z podciśnieniem wpiąłem się trójnikiem na przewodzie podciśnieniowym do regulatora ciśnienia paliwa.

Kamil KRK
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

witam

Post autor: Kamil KRK » 04 lut 2015, 21:54

chwilę mnie nie było ale autko śmiga jak ta lala poza drobnymi problemami z wyciekami po jakże wyuczonych mechanikach :/
Diabelek było tak ze za pierwszym razem mechanik wymienil czujnik temp. powietrza wlotowego co nie pomoglo nic ale potem elektryk jak zrobił z odmą powiedział że ktoś założył jakieś złe czujniki ja się za wiele nie znam więc powtarzam po nich ;) jak ktoś zna osobę godną ale naprawdę godną polecenia która dobrze zna się na audiczkach i dobrze je naprawia w KrK to byłbym wdzięczny za namiary pozdrawiam

lskx
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: lskx » 17 sie 2016, 21:27

Panowie i jak, ktoś w międzyczasie ogarnął o co chodzi? U mnie objawy takie, ze gaśnie przy gwaltownym hamowaniu, na skreconych kolach częściej. Nowość - gaśnie przy odpalaniu, muszę dodać gazu ;).

W piątek odłączałem aku i podłączałem do prostownika, w sobote wrzuciłem naładowany aku i od tej pory zaczęło się przygasanie. Wcześniej tak nie było. Może to jest jakiś trop?

Wrzuciłem film, jak to u mnie wygląda...

Wojtas9
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Wojtas9 » 13 wrz 2016, 10:47

lskx mam taki sam problem, i tez możliwe jest ze problem wystąpił po odlaczeniu aku, udało Ci sie cos z tym zrobic?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja