Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Coming & Leaving Home oświetlanie drogi z/do auta

Elektryka
ODPOWIEDZ
qbaN
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Paweł
Rocznik: 1999
Moje auto: Allroad C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Diesel

Coming & Leaving Home oświetlanie drogi z/do auta

Post autor: qbaN » 01 paź 2014, 12:47

Witam pytałem mechanika u którego stawiam samochody i powiedzial ze raczej to nie jest mozliwe. Posiadam audi a6 c6 z 2007 roku i jest w nim opcja
Coming & Leaving Home zapalają sie przednie halogeny oraz tylne lampy . Posiadam lampy LED ( lezki ) do tego modelu i czy jest mozliwosc wpiecia do tej funkcji takze tego paseczka led ? Chodzi mi o to ze jezeli wcisne przycisk otworz zapalaly sie równiez LEDY a nie tylko halogeny. Druga sprawa to chodzi mi o zarówki do halogenów chciałbym wymienic je na błekitne swiatło takie jak daje zarówka LED tylko mechanik mowil ze moze byc problem bo komputer moze pokazywać ze zarówka jest przepalona i tak samo z zarówką od tablicy rejestracyjnej z tyłu takze chciałbym wsadzić tam "białe" swiatło . Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sosna
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Damian
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 ALF 165KM
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: sosna » 03 paź 2014, 10:46

Co to za lampy? nie wolałes ori led kupic tylko to cos made in China ??? :| :|

qbaN
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: qbaN » 03 paź 2014, 20:08

Osobiscie kolego wole miec te drogie chinskie lampy które wygladaja bardzo ladnie niz miec jakis prosty paseczek diod led.. Takie cos montują w Fiatach punto ale kwestia gustu kolego . Ale wracajac do temu czy mozna polaczyc te lezki pod coming & leaving home ?. PS. Podesle wiecej zdjeć kolego z tymi lampami i zmienisz zdanie :) mi efekt sie podoba :) pozdrawiam ! :)

rafal_m
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Silnik: 3.0 220KM
Skrzynia: S-tronic
Kontakt:

Post autor: rafal_m » 03 paź 2014, 20:27

Ciekawe jak z jakoscia odblysnikow przeslon i samego klosza w tych chinskich lampach… co prawda wyglada malo ciekawie, ale jezeli jest to trwale to moze byc ciekawa alternatywa do uzywanych zajechanych kloszy…
musisz wyczaic jak ten pasek jest podpiety, jezeli tak jak w oryginale to musialbys wpinac szeregowo z lampami diody prostownicze o jakims niskim spadku napiecia(shotkyego) tak zeby nic nie upalic.

qbaN
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: qbaN » 03 paź 2014, 20:51

Mam je poł roku i nie mogę narzekać , Jezeli chodzi o wszystkie certyfikaty to mają równiez bo zlapała mnie Policja w Holandii i patrzyli nr z lamp i wszystko okej. Klosze jak najbardziej Polecam dają niesamowity efekt :) jutro podesle zdjecia. Ogolnie ja niestety nie tykam sie sam takiego czegoś przeróbek bo jest zdania niech kazdy robi to co umie wiec moze namiary macie na kogos kto by sie podjął takiego czegos? lezki mają sie palić razem z przednimi halogenami po nacisnieciu otworz/zamknij na kluczyku

PawelA6C6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: PawelA6C6 » 14 paź 2014, 21:35

Kolego widziałem audi a6 c6 na LED-owych podświetleniach tablicy rej. więc chyba nie będzie problemu z założeniem białego światła :)

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 14 paź 2014, 21:40

PawelA6C6 pisze:Kolego widziałem audi a6 c6 na LED-owych podświetleniach tablicy rej. więc chyba nie będzie problemu z założeniem białego światła :)
lampki led od audi a5 pasują idealnie <okok>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
hamulce części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostacja