Witam pytałem mechanika u którego stawiam samochody i powiedzial ze raczej to nie jest mozliwe. Posiadam audi a6 c6 z 2007 roku i jest w nim opcja
Coming & Leaving Home zapalają sie przednie halogeny oraz tylne lampy . Posiadam lampy LED ( lezki ) do tego modelu i czy jest mozliwosc wpiecia do tej funkcji takze tego paseczka led ? Chodzi mi o to ze jezeli wcisne przycisk otworz zapalaly sie równiez LEDY a nie tylko halogeny. Druga sprawa to chodzi mi o zarówki do halogenów chciałbym wymienic je na błekitne swiatło takie jak daje zarówka LED tylko mechanik mowil ze moze byc problem bo komputer moze pokazywać ze zarówka jest przepalona i tak samo z zarówką od tablicy rejestracyjnej z tyłu takze chciałbym wsadzić tam "białe" swiatło . Pozdrawiam
Coming & Leaving Home oświetlanie drogi z/do auta
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Osobiscie kolego wole miec te drogie chinskie lampy które wygladaja bardzo ladnie niz miec jakis prosty paseczek diod led.. Takie cos montują w Fiatach punto ale kwestia gustu kolego . Ale wracajac do temu czy mozna polaczyc te lezki pod coming & leaving home ?. PS. Podesle wiecej zdjeć kolego z tymi lampami i zmienisz zdanie
mi efekt sie podoba
pozdrawiam ! 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 220KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
Ciekawe jak z jakoscia odblysnikow przeslon i samego klosza w tych chinskich lampach… co prawda wyglada malo ciekawie, ale jezeli jest to trwale to moze byc ciekawa alternatywa do uzywanych zajechanych kloszy…
musisz wyczaic jak ten pasek jest podpiety, jezeli tak jak w oryginale to musialbys wpinac szeregowo z lampami diody prostownicze o jakims niskim spadku napiecia(shotkyego) tak zeby nic nie upalic.
musisz wyczaic jak ten pasek jest podpiety, jezeli tak jak w oryginale to musialbys wpinac szeregowo z lampami diody prostownicze o jakims niskim spadku napiecia(shotkyego) tak zeby nic nie upalic.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1999
- Moje auto: Allroad C5
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Skrzynia: Multitronic
Mam je poł roku i nie mogę narzekać , Jezeli chodzi o wszystkie certyfikaty to mają równiez bo zlapała mnie Policja w Holandii i patrzyli nr z lamp i wszystko okej. Klosze jak najbardziej Polecam dają niesamowity efekt
jutro podesle zdjecia. Ogolnie ja niestety nie tykam sie sam takiego czegoś przeróbek bo jest zdania niech kazdy robi to co umie wiec moze namiary macie na kogos kto by sie podjął takiego czegos? lezki mają sie palić razem z przednimi halogenami po nacisnieciu otworz/zamknij na kluczyku