Nikt nikogo nie prowokuje tylko napisana zostala prawda ze cos auto pana
rafau_aug, nie jedzie jak powinno i jak dla mnie nie trzyma serii. Jak wrzucilem film z przyspieszeniem mojego 180konnego 1.8t nadal bylo pisane ze auto pana
rafau_aug, mimo wszystko przyspsiesza jakies 3sekundy lepiej co mnie poprostu rozsmieszylo nalozylem na siebie dwa filmy i nagle cisza i tylko
bboykoti, to skomentowal, nagle juz nikt nie pisal o roznicy 3sekund ktorych nie nie było

. Powtorze ze ja nie mialem zamiaru oczerniac silnika 2.7bit a jedynie zwrocic uwage ze auto o ktorym temat cos slabo jedzie. A nagle posypaly sie glupie tlumaczenia i wrozenie co by bylo gdyby.
rafau_aug, kolego sympatyczny napisze jeszcze raz bo chyba ominales moje wczesniejsze posty: jesli auto jezdzi jak to napisales wczesniej jak rakieta to nie rob nic i sie ciesz rakieta i olej to czy ktos ma szybsze auto bo ktos taki zawsze sie znajdzie. Natomiast nawet jesli nie masz zamiaru zwiekszania mocy to pojedz na hamownie i sprawdz ile faktycznie jest koni w motorowni a nie piszesz o programie po ktorym bedzie lekko 300koni bo tyle moze i byc ale w zdrowej motorowni a nie zyszylbym Ci tego abys wydal kase na program po czym okazalo by sie ze wypluje nieco wiecej niz seria.
[ Dodano: 2014-10-02, 12:12 ]
rafau_aug, Twoj doberman nie szczeka bo na chwile obecna to ratlerek by go obszczekal wiec lepiej aby siedzial cicho bo wstyd:)