[A6 C6 3.0 TDI] Jak podłączyć telefon SE K750i, bluetooth
Witam
Prosze o info jak skonfigurować MMI i telefon SE K750i aby mogły się ze soba połaczyć....prosze o instrukcje jak to zrobic aby telefon SE K750i dzialal przez bluetooth z MMI.
Pozdrawiam
Marcin
Prosze o info jak skonfigurować MMI i telefon SE K750i aby mogły się ze soba połaczyć....prosze o instrukcje jak to zrobic aby telefon SE K750i dzialal przez bluetooth z MMI.
Pozdrawiam
Marcin
Witam
Mam wpisany kod 1234 i nie dziala.......
0000 sprobuje jutro....dzieki za podpowiedz...
Pozdro
Mam wpisany kod 1234 i nie dziala.......
0000 sprobuje jutro....dzieki za podpowiedz...
Pozdro
Witam
OK oby tak bylo.....jeszcze raz dzieki....
Pozdro
Marcin
OK oby tak bylo.....jeszcze raz dzieki....
Pozdro
Marcin
A jaki masz zestaw ? W podlokietniku cos jest ? 
Problem widze rozwiazany .
Zadalem to pytanie , bo jak jest oryginalna sluchawka Motoroli to nie mozna sparowac zewnetrznych sluchawek.
Pozdr

Problem widze rozwiazany .
Zadalem to pytanie , bo jak jest oryginalna sluchawka Motoroli to nie mozna sparowac zewnetrznych sluchawek.
Pozdr

Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, 09:20 przez iaqbec, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Udało mi sie podlaczyc itd.....
W podlokietniku nic nie mam. Czy do telefonu mam miec podlaczone jakies sluchawki, mikrofon?
Jak nawiazuje polaczenie to slysze osobe do ktorej dzwonie, ale ona mnie nie.......
Jak to wszystko skonfigurowac zeby dzialalo OK?
Udało mi sie podlaczyc itd.....
W podlokietniku nic nie mam. Czy do telefonu mam miec podlaczone jakies sluchawki, mikrofon?
Jak nawiazuje polaczenie to slysze osobe do ktorej dzwonie, ale ona mnie nie.......
Jak to wszystko skonfigurowac zeby dzialalo OK?
To bardzo dziwne, ze ta osoba do ktorej dzwonisz Cie nie słyszy. Z tego co widzę masz zestaw głośnomówiący+bluetooth w aucie, jest to fabryczny zestaw i głos rozmówcy słyszysz przez fabryczny zestaw audio w aucie a osoba powinna Cie słyszeć bo przy lampkach na podsufitce jest mikrofon i normalnie jadąc, prowadzi się wygodnie rozmowy. Może zajedź do ASO jak masz w okolicy niech sprawdzą, bo może jest jakiś drobiazg, np trzeba zaktualizować wersję MMI albo nowszą wersję softu w telefonie (co oczywiscie zrobisz w jakimś komisiku 
EDIT:
Wg danych producenta k750i działa idealnie z Twoim zestawem
"
So far paired and Hands free profiles with GSM commands for phone book, Missed/dialed/received calls etc
Apple Iphone (generation 1)
SE 510i
SE K550i
SE K608i
SE K610i
SE K700i
SE K750i
SE K800i ...cut"
Albo może masz w ustawieniach mikrofon wyłączony, poszukaj w menu.

EDIT:
Wg danych producenta k750i działa idealnie z Twoim zestawem
"
So far paired and Hands free profiles with GSM commands for phone book, Missed/dialed/received calls etc
Apple Iphone (generation 1)
SE 510i
SE K550i
SE K608i
SE K610i
SE K700i
SE K750i
SE K800i ...cut"
Albo może masz w ustawieniach mikrofon wyłączony, poszukaj w menu.
A6 C6 3.0 TDI QUATTRO 280KM/550Nm, pełny S-Line
Witam
Wszystko juz dziala super......nawet czyta kontakty z SIM i ksiazki telefonu, super sprawa...
Pozdro i dzieki za rady
Marcin
Wszystko juz dziala super......nawet czyta kontakty z SIM i ksiazki telefonu, super sprawa...

Pozdro i dzieki za rady
Marcin
Witam
Szczerze mowiac to nie wiem. Jeszcze raz wszystko skonfigurowalem kodem 1234 w aucie i tel i wszystko dziala.
Pozdro
Marcin
Szczerze mowiac to nie wiem. Jeszcze raz wszystko skonfigurowalem kodem 1234 w aucie i tel i wszystko dziala.
Pozdro
Marcin
telefon na bloetooth
Proszę o pomoc. nie mogę podłączyć telefonu z autem. mam A6 z telefonem bloetooth audi w podłokietniku. kiedy wybieram wyszukiwanie urządzeń w telefonie wpisuję kod 0000, telefon próbuje się połączyć z autem. na 20 prób 3 razy udało się połączyć, jednak nie do końca gdyż na koniec pojawił się ekran do wpisania kodu. podałem kod 0000 i pojawił się ekran na którym jest napisane abym wpisał ten sam kod jaki wpisałem, czy coś takiego. tekst po angielsku, którego nie pamiętam do końca. co robię źle? jakie kody wpisywać? dlaczego za każdym razem się nie łączy?
Help
dzięki
Help

dzięki
Miziu
próbowałem 1234 i nic 
po wpisaniu kodu po raz drugi, już korzystając z pokrętła w audi, pisze komunikat "to bond teh bluetooth handset to the MMI, please enter this same password on the bluetooth handset"
dokładnie taki tekst, trochę niepoprawniy angielski...
Generalnie problem jest z uzyskaniem możliwości wpisania drugi raz kodu. po wpisaniu kodu nie chce przechodzić dalej. a może to wina modelu telefonu, mam nokię E71?
dzięki za pomoc, strasznie mnie denerwuje niemożliwość połączenia!

po wpisaniu kodu po raz drugi, już korzystając z pokrętła w audi, pisze komunikat "to bond teh bluetooth handset to the MMI, please enter this same password on the bluetooth handset"
dokładnie taki tekst, trochę niepoprawniy angielski...
Generalnie problem jest z uzyskaniem możliwości wpisania drugi raz kodu. po wpisaniu kodu nie chce przechodzić dalej. a może to wina modelu telefonu, mam nokię E71?
dzięki za pomoc, strasznie mnie denerwuje niemożliwość połączenia!
Miziu