wpadł oryginalny układ wydechowy S6 5.2 niedlugo filmik z jakością dzwięku
[BDW]A6 c6 2.4 S-line Quattro smerfna by jaguś
powiem ci tak mega zajebiscie jestem zadowolony bardzo fajnie chodzi w zyciu bym sie nie spodziewal ze tak fajnie wyjdzie w srodku cicho a na zewnatrz robi swoje ale zaznaczam ze tłumiki srodkowe mam od s6 nagram filmik zobaczysz sam. Panowie doradzcie jaki zderzak na przód założyć zeby sie fajnie komponowało przód S-line czy szukać od S6 ale nie wiem jak ze spasowaniem zderzaka.A słyszałem ze od S-line potrzebuje tylko goły zderzak z kratkami i grill bo reszte przełoże z mojego.sosna pisze:A jak ty oceniasz kolego zmianę tłumika? Ja np mam kompletny Remus i jest bardzo rasowe mruczenie, a zarazem nie za głośne,
[ Dodano: 2014-05-05, 21:37 ]
nowy zakup Alufelgi Audi RS6 18 8j 5x112 et 43 RONAL oczywiście oryginał oooo
doradzcie jakie można opony na to założyć wymiarowo napewno 245/40/18 a jakieś inne ?
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Masz racje felga zawsze mi się podobała na innych a6 i dlatego zakupiłem ten model ale po krótkim użytkowaniu u siebie coś mi nie leży może przez to że za wysoko stoi więc założe sprężyny obniżające samochoód i najwyżej na nowy rok będzie decyzja wymiany felgi.Adriano007 pisze:Furka bardzo ładna mody na plus prócz felg. Tzn sam mam takie ale w A6 C5 i wydaję się mi że do tego modelu pasują. Do C6 poszukałbym czegoś bardziej ekstrawaganckiego oryginalnego. A no i w rozmiarze 19" rzecz jasna.