Trzeszczenie w wewnątrz auta
Trzeszczenie w wewnątrz auta
Witam mam taki problem: jadąc samochodem przy jakichkolwiek nierównościach nawierzchni słysze z tyłu po prawej stronie takie trzeszczenie jakby plastiki albo coś. Dodam że te dźwięki dochodzą z wnętrza samochodu. Denerwuje mnie to
. Wie ktoś co jest przyczyną???

-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Trzeszczenie w wewnątrz auta
Mam dokładnie to samo! A6 C6 sedan. Za uja nie mogę namierzyć co to trzeszczyRAFALRADO pisze:Witam mam taki problem: jadąc samochodem przy jakichkolwiek nierównościach nawierzchni słysze z tyłu po prawej stronie takie trzeszczenie jakby plastiki albo coś. Dodam że te dźwięki dochodzą z wnętrza samochodu. Denerwuje mnie to. Wie ktoś co jest przyczyną???

U mnie jeszcze był hit z chromowanym ozdobnym paskiem na klapce miejsca na okulary słoneczne. Myślałem, że coś w desce mi dzwoni. Okazało się, że to ta mała listwa ...
Jeszcze jedna rzecz mnie drażni. Okolice lewej kratki nawiewu. Czeski film. Nie wiadomo czy to w desce, czy w tapicerce drzwi...
Nawet w A4 B6 tak nie miałem... Może to wina mega twardego zawieszenia?
Jeszcze jedna rzecz mnie drażni. Okolice lewej kratki nawiewu. Czeski film. Nie wiadomo czy to w desce, czy w tapicerce drzwi...
Nawet w A4 B6 tak nie miałem... Może to wina mega twardego zawieszenia?