Jakiś czs temu nabyłem swoje pierwsze Quattro

dałem sobie trochę czasu na ogarnięcie kilku spraw i teraz nadeszła ta chwila aby zaprezentować swoje wozidło
Dane samochodu
Marka: Nr identyfikacyjny samochodu: WAUZZZ4F06N043696 Kod Kraju: Ger
Rok modelowy: 2006 opis: A6 Ava.q. TDI3.0 V6165 DPFA6 Region: 133
Typ handlowy: 4F50HL Dane Produkcji: 2005-07-07 Nr partnera: 47937
MKB BMK
LZ9Y Phantom Czarny, perłowy / Phantom
Czarny, perłowy
prognoza
BOSSE

Pakiet s line procz zderzakow i grilla

zawiecha s line
10xair bag
skórzana wielofunkcyjna 3 ramienna kierownica s line
zmieniarka
klimatronik dwu strefowy
tempomat
parktronic plus kamera cofania
spryskiwacze ksenonów
czujniki deszczu i zmierzchu
el szyby
dwa komplety kol lato 18 zima 18
navi 2g mapa polski 2014
pl menue
skóry w srodku
podgrzewane przednie fotele
podgrzewane elektrycznie sterowane lusterka
bi ksenon skretny
pakiet led oraz coming home
szyby akustyczne antywlamaniowe podwujne
To z wyposażenia a po zakupie PL menu navi mapy 2014 przyciemniłem szybki pomalowałem kółka na czarny mat zmieniłem lusterka wrzuciłem lampy przód z ledami tył podswietlenie tablicy ori z a5 led wnętrze także nakładki na pedały z s6 dywany s6 gril w kolorze nadwozia wrzuciłem grafikę parkowania dzięki koledze KL4K50N

wycięcie DPF no i mapa silnika na 285PS

poza tym standard serwis olej w silniku co 10tyś ,wymieniałem alternator bo padł regulator napięcia,przepustnice silnika,rozrusznik
Plany na przyszłość...
bardzo chciałbym ogarnąć skrzynię bo nigdy nie było w niej nic robione i wiem ,że kiedyś się ona skończy

W grudniu wezmę się chyba za rozrząd rozmawiałem już z zaufanym mechanikiem koszt na ori częściach max 7tys zł chociaż przy przebiegu 274 kk jeszcze może się wstrzymam i jak znajdę fachurę od skrzyń to ogarnę tipa
Na dniach doleci do mnie nowy zdeżak tył z chrom listwą od polifta, oddaje go do lakiernika siknę i do końca roku chcę jeszcz go wrzucić wraz z ori koncówkami wydechu z c7
a wiec dodano przód zderzak po lift grill rs6 i lampy led po lift

w wekend jeszcze odbiore od lakiernika tunel srodkowy i listwy wszystko w kolorze nadwozia czarny delikatny połysk wtedy wrzuce jakieś foto bo generalnie brak czasu