Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

Oszukany przez DENIRO !!!!

Problemy z transakcjami między użytkownikami forum. Ostrzeżenia przed nieuczciwymi zakupami lub brakiem kontaktu.
3.0 BMK 224KM

Post autor: 3.0 BMK 224KM » 06 cze 2014, 10:04

Deniro pisze: Z czego pierwszy temat zaszlo nie porozumienie kolega pieniadze odzyska ,?
To jest beszczelność !
Ile kolega się nadenerwował, musiał sądem straszyć i miał problem z odzyskaniem, a Ty Deniro tłumaczyłeś się jak dziecko, miotałeś i ściemniałeś, aż w końcu łaskawie oddałeś pieniądze, które mu się należały !
Ale niesmak i opinia na Twój temat została !
Dla mnie to nie było nieporozumienie i dobrze, że tamten temat został !

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Deniro » 06 cze 2014, 10:12

o nastepny co chce rozgrzebywac nie laskawie tylko wyjasnilem sprawe potwierdzilem ze dostal jednak nie to co mial dostac i kase odzyskal problemu nie bylo ... ja juz Zygam tymi wypowiedziami nie ktorych ludzi wg mnie wiekszosc poprostu w tym temacie widzi kontynuacje poprzedniego zamknietego <figielek> i wszyscy zapomnieli czego tyczy sie ten temat tylko uczepili sie mnie jaki to ja nie jestem oszust...imbusy nie dzialaly teraz nagle kolega pisze ze dzialaja masakra jakas , zegnam

jaycutler84

Post autor: jaycutler84 » 06 cze 2014, 10:21

Sprawa jest prosta jeśli o kabel chodzi gdybym sam wiedział ze kupujący dostał to co chciał napewno bym mu kasy nieoddal a ty jednak to zrobiłeś bo poprostu stwierdziłeś ze sie sprzedaż podobnego kabla nieudala i przerazil ciebie atak kupującego ....
Ale założę sie ze kabel zwrócony napewno teraz w Allegro siedzi....

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 06 cze 2014, 10:29

Moze administracja zamknie ten temat a otworzy poprostu temat nizej ?:)

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 06 cze 2014, 10:41

Deniro pisze:imbusy nie dzialaly teraz nagle kolega pisze ze dzialaja masakra jakas , zegnam
On mówi o innych... te co mają działać (czyli plastikowe od góry), wg. niego nie działają...

Deniro pisze:iMoze administracja zamknie ten temat a otworzy poprostu temat nizej ?:)
W celu?

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 06 cze 2014, 10:48

W celu takim ze kazdy zapomnial o czym jest temat i kazdy wygrania mi sprawe kabla , wyciaga wszystkie moje wypowiedzi z poprzedniego tematu to po co drazyc jedno w dwoch tematach :) ja juz napisalem lampy sprzedalem sprawne byly ustawione nigdy nie zglaszalem problemu z tymi lampami i pisanie ze oczyscilem tematy jest poprostu mega smieszne ,

BYLI OGLADALI KUPILI BYLI ZADOWOLENI , CO DALEJ SIE Z TYMI LAMPAMI DZIALO MNIE NIE INTERESUJE !!

koniec z mojej strony a wy mozecie spamowac i najezdzac na moja osobe dalej

pozdro

Awatar użytkownika
mambaw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mambaw » 06 cze 2014, 11:11

Ale sie spinacie tutaj, ochloncie troche i trzymajcie sie tematu lamp a nie kabla. A Administracja chce wyciągać konsekwencje z tego? Wydaje mi sie to bez podstaw bo nikt nie jest w stanie ocenić po której stronie leży wina? Troche rozsądku. Zbanujecie na forum Deniro i co wtedy? Normalne że zażąda usunięcia swoich postów bo to oczywisty krok :) pózniej "nasra.." Za przeproszeniem w tematach. Tyle z mojej strony

Pozdr

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 06 cze 2014, 12:31

mambaw, obecnie rozważamy ban na dwa działy, aby uniemożliwić sprzedaż/oferowanie...

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 06 cze 2014, 12:34

0x4B25A pisze:mambaw, obecnie rozważamy ban na dwa działy, aby uniemożliwić sprzedaż/oferowanie...
no nic fajnie chociaz znac stawnisko administracji w tej sprawie czyli nikt nie bierze pod uwage tego ze lampy de facto mogly byc naprawde sprawne a uszkodzili je sami kupujacy/turcy :] brak slow <okok> <okok> pozdro

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 06 cze 2014, 12:51

Deniro, tu chodzi tylko o to, że mamy serdecznie dość takich sytuacji... to nie ma sensu... każda Twoja sprzedaż będzie obarczona podejrzeniem o 'wałek'... to jest bez sensu i tyle... dlatego dla uspokojenia sytuacji, nałożymy ban na działy Kupie/Sprzedam i ew. pochodne...

Deniro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Deniro » 06 cze 2014, 13:02

Spoko mi to pasuje sam odrazu mowilem ze nie mam zamiaru sprzedawac tutaj juz nic , tylko najgorsze jest to ze ok ktos cos raz zawinil i podszedl do tematu chamsko ale to nie mozna go stawiac odrazu w zlym swietle i odrazu stwierdzac moja wine

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 06 cze 2014, 13:03

Deniro pisze:tylko najgorsze jest to ze ok ktos cos raz zawinil i podszedl do tematu chamsko ale to nie mozna go stawiac odrazu w zlym swietle i odrazu stwierdzac moja wine
Ja Cię rozumiem, ale niestety tak to jest odbierane... im szybciej zakończymy ten temat i zrobimy stosowne posunięcia, tym lepiej dla wszystkich... także dla Ciebie...

Awatar użytkownika
mambaw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mambaw » 06 cze 2014, 13:12

A mogę wyskoczyć z propozycja zamknięcia tego tematu? Pytanie do Adminów czy kolega, który kupił lampy tez poniesie konsekwencje czy tylko Deniro?

0x4B25A

Post autor: 0x4B25A » 06 cze 2014, 13:23

mambaw pisze:A mogę wyskoczyć z propozycja zamknięcia tego tematu?
Możesz, tak też się stanie niebawem...

mambaw, a za co ma ponieść konsekwencje 'kolega co kupił lampy'? <mysli>

Powoli zaczyna mnie to denerwować... jak ostatnio Administracja nie reagowała szybko (przy temacie kabla), to było źle, teraz od razu monitorujemy i prowadzimy temat... też źle... ukarać - jedni <tak>... inni <nie>

Ciągle każdemu coś nie pasuje... nikomu nie dogodzi...

Awatar użytkownika
mambaw
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mambaw » 06 cze 2014, 13:40

"Czerwoni" chcecie karać kogoś z domysłów? A jak ja napisze że wiem, że to kupujący robi "wała"? Moge tak uważać jak każdy inny... Bezpodstawne osadzanie to niezbyt dobra cecha administratorów

Zablokowany

Wróć do „⚠️Czarna Lista / Ostrzeżenia”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl