Oszukany przez DENIRO !!!!
-
0x4B25A
Dobrze, w takim razie, jeśli zebrało się tu większe grono, trzeba pomyśleć co zrobić dalej... mamy zarówno 'zwolenników', jak i 'przeciwników' kolegi Deniro... Nie jestem w stanie tego ocenić i wydać wyroku... ale nie od tego jestem...
Możemy postąpić na kilka sposobów:
1. Ban całkowity na forum.
2. Belka z ostrzeżeniem o nieprawidłowościach.
3. Zablokowanie dostępu do działu Sprzedam/Kupię.
4. Inne - do zaproponowania.
5. Konkatenacja kilku z powyższych.
6. Nie robić nic.
Zastanówmy się tak 'po ludzku'... rozważmy 'za i przeciw'... Pamiętajmy jednak, że najważniejsze jest dobro Klubu i jego Członków.
Możemy postąpić na kilka sposobów:
1. Ban całkowity na forum.
2. Belka z ostrzeżeniem o nieprawidłowościach.
3. Zablokowanie dostępu do działu Sprzedam/Kupię.
4. Inne - do zaproponowania.
5. Konkatenacja kilku z powyższych.
6. Nie robić nic.
Zastanówmy się tak 'po ludzku'... rozważmy 'za i przeciw'... Pamiętajmy jednak, że najważniejsze jest dobro Klubu i jego Członków.
- PiwnoBrody
- Forum Audi A6 / A7

-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
nie znasz mnie osobiście i guzik wiesz , wiesz to co zobaczyłeś pare wypowiedzi pod wpływem nerwowej i agresji trudno taki jestem jedyne co mogłeś odkryć to cechę charakteru wiec sory bardzo nie oceniaj mnie bo nigdy ze mną nie byłeś na żadnym złocie nie znasz mnie osobiście wiec wyrabianie sobie opini na podstawie pewnych incydentów jest nie na miejscu cieszę sie ze chociaż pare osób sie za mną wstawili i obiektywnie spojrzało na temat szkoda tylko ze nikt z czerwonych a co lepsza zostałem pocisniety ze prze jednego z nich ze kasuje. Tematy i zacieram ślady szkoda ze pisi tak postąpił szkoda ze ten tajemniczy anonimowy informator nie chce tutaj nic napisać wiele jest wątpliwość ale co tam . Ja działam sobie dalej na forum w innych tematach a do tego nawet więcej nie wchodzę także piszcie do woli jaki to Deniro zły człowiekMaTyS pisze:Powiem szczerze, że mnie nie obchodzi już kto kogo oszukał, a tym bardziej kto komu pomógł. Wystarczyło mi kilka wypowiedzi na forum sformułowanych przez Deniro żeby wyrobić sobie o nim zdanie... .
-
daniel1997
-
krzysiek-lex
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.7TDI 163KM
0x4B25A, może trzebaby najpierw sprawdzić ile gratów Deniro sprzedał i ile było jakiś reklamacji, narazie wychodzi że dwie? to jak już napisałem może mieścić się w "marginesie błędu". może więcej jest zadowolonych? ci dwaj raczej nie dogadają się ani na forum ani po za nim, bo kto tu teraz stwierdzi kto miał rację a kto nie? to już chyba tylko sąd..
inna sprawa ma się do nie których wypowiedzi Deniro, czasami wyglądają jakby je pisał jakiś 15 letni dzieciak a nie dorosły facet i rzeczywiście można sobie od razu wyrobić o nim zdanie ale tu chodzi o coś innego, więc przydały by się jakieś konstruktywne uwagi a nie opinie które wyrabiamy sobie po sposobie pisania czy wyrażania się..
inna sprawa ma się do nie których wypowiedzi Deniro, czasami wyglądają jakby je pisał jakiś 15 letni dzieciak a nie dorosły facet i rzeczywiście można sobie od razu wyrobić o nim zdanie ale tu chodzi o coś innego, więc przydały by się jakieś konstruktywne uwagi a nie opinie które wyrabiamy sobie po sposobie pisania czy wyrażania się..
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
ja nie wiem czy ty potrafisz czytać czy masz jakieś problemy ? Wymieniłem zarniji na nowe bo były umęczone a temat dotyczy wiesz czego ? To ja ci powiem czego uszkodzonych wszystkich 4 śrub regulujących swoją droga ktos już sie z tego śmiał ze nagle wszystkie były uszkodzonedaniel1997 pisze:Deniro, zejdź z Pisiego bo ja rozmawiałem z nim że miałeś jakieś problemy z reflektorami co potwierdziłeś parę postów wyżej.
-
daniel1997
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Silnik: 4.2 ASG 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Po której stronie leży prawda? Zwykle po środkuDeniro pisze:nie znasz mnie osobiście i guzik wiesz , wiesz to co zobaczyłeś pare wypowiedzi pod wpływem nerwowej i agresji trudno taki jestem jedyne co mogłeś odkryć to cechę charakteru wiec sory bardzo nie oceniaj mnie bo nigdy ze mną nie byłeś na żadnym złocie nie znasz mnie osobiście wiec wyrabianie sobie opini na podstawie pewnych incydentów jest nie na miejscu cieszę sie ze chociaż pare osób sie za mną wstawili i obiektywnie spojrzało na temat szkoda tylko ze nikt z czerwonych a co lepsza zostałem pocisniety ze prze jednego z nich ze kasuje. Tematy i zacieram ślady szkoda ze pisi tak postąpił szkoda ze ten tajemniczy anonimowy informator nie chce tutaj nic napisać wiele jest wątpliwość ale co tam . Ja działam sobie dalej na forum w innych tematach a do tego nawet więcej nie wchodzę także piszcie do woli jaki to Deniro zły człowiekMaTyS pisze:Powiem szczerze, że mnie nie obchodzi już kto kogo oszukał, a tym bardziej kto komu pomógł. Wystarczyło mi kilka wypowiedzi na forum sformułowanych przez Deniro żeby wyrobić sobie o nim zdanie... .miłego weekendu
Zapraszamy na Klub, forum Audi A8 - A8Team.PL
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
. Problem to ty masz z interpretacja problemu z reflektorami , pomimo tego ze zostałeś kilkukrotnie ir uswiadomiony ze zmienialem zarniki na nowe ale jakoś nie dociera d ciebie i ty widzisz "problemy z reflektorami"daniel1997 pisze:Deniro pisze:ja nie wiem czy ty potrafisz czytać
nie
tak związane z twoją osobą i zakończ chłopie te dziecinne tłumaczeniaDeniro pisze:czy masz jakieś problemy
swój wizerunek już przedstawiłeś.
Na tym kończę bo szkoda czasu niech ludzie decydują.
-
jaycutler84
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
Deniro, a Ty się dziwisz nam "czerwonym" że nie stawiliśmy się za Tobą? Druga afera w przeciągu tygodnia, Ty zdajesz sobie sprawę co my mamy z związku z tym? Osobiście w poprzedniej sprawie kontaktowałem się z Tobą z propozycją rozwiązania tamtej sprawy, przekonałem resztę Redakcji do tego, o czym pisałem Ci w sobotę, można rzec poręczyłem za Ciebie i co?? I jak przeczytałem pierwszy post tego tematu to myślałem że mnie szlag jasny trafi! Sorry kolego, ale ja już w Twojej sprawie słucham głosu ludu i do nich się zastosuję.
Robercie sam zobacz na kolegów którzy regularnie sprzedają na Forum, nigdy z nimi nie było problemu a sprzedają już tyle lat. Ty sprzedałeś raptem dwa przedmioty i powstały dwa tematy "odradzam"
Amen.
Robercie sam zobacz na kolegów którzy regularnie sprzedają na Forum, nigdy z nimi nie było problemu a sprzedają już tyle lat. Ty sprzedałeś raptem dwa przedmioty i powstały dwa tematy "odradzam"
Amen.
Warsztat, naprawy Audi A6.
-
rafal_m
- Forum Audi A6 / A7

- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: S-tronic
- Kontakt:
W ogole tego tematu nie powinno byc, jak pamietam wymiane reflektorow u siebie (mialem matowe szkla_ i padniete odblysniki), po wymianie odblysnikow w nowych lampach i ich montazu mialem od razu blad na fisie ze swiatla sa ustawione zle, do tego jedno swiecilo w gore drugie w dol... regulacja imbusami oczywiscie dzialala w jakis tam sposob, ale po zrobieniu basic settings swiatla sie ustawily prawie ze idealnie (nakleilem sobie na scianie paski z tasmy malarskiej tak jak padal cien z oryginalnych, ktore byly nie jednokrotnie kontrolowane na stacji pojazdow) po czym po basic settings uzywane lampy praktycznie "wstrzelily" sie w ustawienia poprzednich lamp (to swiadczy raczej o tym ze poprzedni wlasciciel tych lamp mial je poprawnie ustawione). Wiec podejrzewam ze w przedstawionym przypadku powinno bylobyc podobnie, skoro lampy byly dobre, to praktycznie nie trzeba bylo w nich dlubac (ewentualnie dokorygowac, u mnie to bylo pol obrotu imbusem), ale po montazu nalezalo wykonac basic settings tak zeby sterownik ustawil srodkowa pozycje na silniczkach - i zapewne tego zabraklo - stad wynikl caly problem, bo teraz jak juz jest wszystko rozregulowane, to ja szczerze mowiac powodzenia zycze, zwlaszcza ze kupujacy...zamierzal przeprowadzic ustawienia poczatkowe .... kiedys jak bedzie w POLSCE (BZDRURA na kolach! :shock: :shock: ).
Proponuje by wszyscy, ktorzy zmieniali u siebie swiatla, przypomnieli sobie cala procedure... i wyciagneli wnioski ze sposobu montazu przez kupujacego pomijam tutaj: ze, ktos zamowil, ktos ogladal odebral zaplacil i wiozl, ktos znow ogladal, ktos montowal, ktos probowal ustawic... nie wykonujac z racji posiadania KTS ustawien poczatkowych (a zapewne paluchami wczesniej, lub nawet podczas samego montazu zarnika, przesuneli wszystko w srodku. moim zdaniem nie ma opcji by swiecily rowno, zwlaszcza ze uklad samopoziomowania ... poziomuje reflektory do WYUCZONYCH pozycji... podczas kazdego restartu).
Co do karania banow itp itd. Nie jestem w stanie ocenic na ile obecne zagranie ze swiatlami bylo fair i nie fair, ale jezeli bylo fair, swiatla byly sprawne, ale kupujacy do nich podszedl bez odpowiedniego przygotowania, to tak jakby karac producenta noza, ze klient sie nim pocial podczas krojenia chleba.
Proponuje by wszyscy, ktorzy zmieniali u siebie swiatla, przypomnieli sobie cala procedure... i wyciagneli wnioski ze sposobu montazu przez kupujacego pomijam tutaj: ze, ktos zamowil, ktos ogladal odebral zaplacil i wiozl, ktos znow ogladal, ktos montowal, ktos probowal ustawic... nie wykonujac z racji posiadania KTS ustawien poczatkowych (a zapewne paluchami wczesniej, lub nawet podczas samego montazu zarnika, przesuneli wszystko w srodku. moim zdaniem nie ma opcji by swiecily rowno, zwlaszcza ze uklad samopoziomowania ... poziomuje reflektory do WYUCZONYCH pozycji... podczas kazdego restartu).
Co do karania banow itp itd. Nie jestem w stanie ocenic na ile obecne zagranie ze swiatlami bylo fair i nie fair, ale jezeli bylo fair, swiatla byly sprawne, ale kupujacy do nich podszedl bez odpowiedniego przygotowania, to tak jakby karac producenta noza, ze klient sie nim pocial podczas krojenia chleba.
-
Deniro
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Z czego pierwszy temat zaszlo nie porozumienie kolega pieniadze odzyska , a drugi temat ewidentna podpucha i proba oczernienia mnie za grzebanie przy czyms na czyms sie nie zna ale co tam nie spodziewalem sie aby sie za mna kto kolwiek wstawial , ale tak sie nie robi byl incydent z kablem ok przeciez nie rozplynolem sie za oceanem wszyscy byli zadowoleni , teraz przy tym temacie z lampami on wogole nie powinien powstac... ostatni raz tlumaczeszalony pisze:Ty sprzedałeś raptem dwa przedmioty i powstały dwa tematy "odradzam"
Przyjechali , ogladali wystarczajaco dlugo , zagladalo do srodka nic nie bylo polamane nie mieli zastrzezen , kupli zamontowali wystawili dobra opinie bo wszystko dziala wszyscy zadowoleni , nagle powstaja tematy jak samochodzilenie ustawic itp itd. czy ja k... jestem jakims prudcentem czy mam reczyc za towar do konca jego zywotnosci w aucie ? czy do cholery nikt nie widzi roznicy miedzy wysylka i zapewnieniami a osobistym odbiorem i akceptacja stanu faktycznego ?
[ Dodano: 2014-06-06, 09:57 ]
To jest przeciez k...jakis zart...
jaycutler84 pisze:Słuchaj gdybys zapłacił komuś 1000zl za części niesprawne postąpił byś tak samo!!!!
Gdybym nieznalazl tych metalowych imbusow w środku lampy do ustawiania świateł to bym domagał sie zwrotu pieniędzy inaczej spotkalibysmy sie na Śląsku spontanicznie ... Ale odpuszvzam zwrot kasy jak znalazłem rozwiazanie!!! W temacie chodzi tylko o Sprawiedliwość ze napisałeś "100% sprawne" a okazało sie inaczej no szkoda..
co do cholery jest w tej lampie uszkodzone wkoncu?