Na początek - bardzo ładna fotki i ogólnie zadbany wózek. Nie ukrywam, że chętnie zobaczyłbym jak to w środku wygląda.
Co do zmiany na 18 cali - po przesiadce z 16 nawet na seryjnym zawieszeniu tego komfortu bedzie zdecydowanie mniej. Obniżając auto osobiście wybrałbym Eibacha Pro Kit, ma naprawdę przyjemną charakterystykę.
[A6 C5] 1.9tdi / KubsonA6
Złapałem dziś gumę. Musiałem założyć zapasową 16-stkę, co zainspirowało mnie do dodania w końcu kilku fotek
Może przyda się przy okazji kilku innym użytkownikom, poglądowo.
Ogólnie obecny setup moich kół to Felgi Dezent T 18" 8J, opony 225/40/R18, dystanse tył 2x20 mm, przód 2x17mm. Jest idealnie, żadne smerfy się nie przyczepią
Sprężyny Eibach Pro Kit -30/-30. Na majówkę miałem 4 osoby i full bagaży, nic nie ocierało.
Porównanie rozmiarów
- Przód: 16" 205/55
- Tył: 18: 225/40
![Obrazek]()
Tutaj porównanie sprężyn. Zdjęcie z końca marca, auto jeszcze brudne po zimie (aż wstyd
). Góra - seria, dół - Eibach Pro Kit -30/-30. Przy okazji muszę przyznać, że wybrałem Eibachy ze względu na opinię użytkowników i oświadczam - są świetne. Auto twarde lecz wciąż komfortowe, na zakrętach się nie kładzie, trzyma się drogi jak przyklejone. Polecam 
![Obrazek]()
Cały bagażnik załadowany lakierami
![Obrazek]()
Takie tam zdjęcie pod blokiem
Ktoś chciał zdjęcia środeczka, to wrzucam
![Obrazek]()
Edytowałam zgodnie z Regulaminem (Mazdomania)
Edytowałem zgodnie z Regulaminem (fresh2002)

Ogólnie obecny setup moich kół to Felgi Dezent T 18" 8J, opony 225/40/R18, dystanse tył 2x20 mm, przód 2x17mm. Jest idealnie, żadne smerfy się nie przyczepią

Porównanie rozmiarów
- Przód: 16" 205/55
- Tył: 18: 225/40
Tutaj porównanie sprężyn. Zdjęcie z końca marca, auto jeszcze brudne po zimie (aż wstyd

Cały bagażnik załadowany lakierami

Takie tam zdjęcie pod blokiem
Ktoś chciał zdjęcia środeczka, to wrzucam

Edytowałam zgodnie z Regulaminem (Mazdomania)
Ostatnio zmieniony 30 maja 2014, 15:19 przez KubsonA6, łącznie zmieniany 2 razy.
"(...) a co do głośności to zależy jak kto traktuje swoje auto, ja mam w Ładzie 2 litry, kolektor 4w1 wykonany na zamówienie i przelotowy wydech z Węgier."
regulamin 24.
PoszłoTheBareX pisze:piękna sztunia ( poza środkiem) . felgi wyśmienite
! Możesz podać na priva jaka cena ?
Mogę wiedzieć, jaki punkt regulaminu złamałem wg Mazdomanii? Jeśli chodzi o fresh2002 to wiem o co chodzi, złamałem regulamin świadomie, przeprosiłem i jest po sprawie, ale co do pierwszego złamania regulaminu to nie wiem. Zaraz zaczną mi się sypać ostrzeżenia a ja nawet nie będę wiedział za co.KubsonA6 pisze:Edytowałam zgodnie z Regulaminem (Mazdomania)
Pozdrawiam,
Kuba
"(...) a co do głośności to zależy jak kto traktuje swoje auto, ja mam w Ładzie 2 litry, kolektor 4w1 wykonany na zamówienie i przelotowy wydech z Węgier."
regulamin 24.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: