Mam niesamowity problem od dluzszego czasu z ukladem kierowniczym w moim Audi.
Mianowicie od pewnego czasu mialem problem z praca pompy wspomagania.
Byla okazja za grosze dostac uzywke i smiga do dzis, natomiast przy wymianie pompy dostalem info, ze magiel juz tez przezywa ostatnie tchnienia i w najblizszej przyszlosci bedzie to do zrobienia. Powiem jeszcze, ze od kupna auta, tj. 2 lata temu, mialem delikatne luzy w kierownicy. W minionym tygodniu mialem wymieniane wahacze i od tamtego momentu podczas jazdy jest KATASTROFA ! Luzy na kierownicy sa jeszcze wieksze, stuki podczas skrecania ogromne i miejscami blokuje sie kierownica, jakby cos zacinalo. Podczas jazdy na zakretach musze uzywac dodatkowej sily do skrecania bo sie przyblokuje miejscami i odbija. Bardzo dziwna sytuacja. Dodam jeszcze, ze oba przeguby mialem naprawiane kilka miesiecy temu, wiec raczej to bym wykluczyl. Moze ktos przerabial podobny temat? Jezeli tak to bardzo prosze o jakies info, wskazowki, cokolwiek czy regenerowac magiel, szukac uzywki, czy jedyna sluszna opcja to kupno nowej.
Druga prosba, to namiary na SPRAWDZONE warsztaty w kujawsko - pomorskim ( jestem z Chełmna), ktore ogarniaja uklad kierowniczy na wysokim poziomie, bo niestety w swojej okolicy mam same warsztaty, w ktorych mam wrazenie, ze moje auto sluzy im do edukacji.

Bardzo proszę o posty tylko tych osob, ktore przerabialy juz ten temat i z wlasnego doswiadczenia maja info, ktorym mogliby mi pomoc

Z gory dziekuje Wam za wszelka pomoc !